Let There Be House terug in Gigant

Donderdag 19 januari 2012

Door Redactie

Zaterdag 28 januari 2012 is het tijd voor Let there be House in de Gigant te Apeldoorn. HOUSE is een harmonieuze muziekstroming waar het draait om sfeer, gezelligheid en saamhorigheid. Iedereen verstaat deze universele taal.

De organisatie wil positieve energie uitstralen met “de black pearl from Amsterdam”; Chinedum Nwosu. Shinedoe zal ons deze nacht op stevige funky house, Detroit techno en techhouse trakteren. Het voorprogramma wordt verzorgd door De Sluwe Vos en Pit Blanke straight from the ondergrondse house scene uit Deventer. Deze naburige pittige ruwe sluwe bolsters serveren ons hun beats als gesneden Deventer koek. Naast de video beelden van VJ Klad TV wordt deze avond gehosted door onze eigen ambassador MC Lou-E.

Deze club avond is inmiddels een cultureel begrip geworden en trekt liefhebbers van de echte house muziek, maar is zeker ook de aangewezen plek om relaxt een drankje te drinken en heerlijk bij te kletsen. Een avond met een toegankelijke sfeer waar je vijf uur lang kunt genieten van gezelligheid en saamhorigheid, even uit de dagelijkse sleur stappen om samen te genieten van het echte warme housegevoel.

Happy Overwhelming Universal Sound Experience
28 januari – Let there be House – Poppodium Gigant
Line-up: Shinedoe, De Sluwe Vos, Pit Blanke, MC Lou-E & VJ Klad TV

Meer informatie staat in onze agenda!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.100 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over cultuur

ONDERWERPEN

Evenementen Apeldoorn Muziek Uit in Apeldoorn

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!