Let There Please Be House in Gigant

Dinsdag 31 januari 2012

Door Redactie

Dimmen van Otterloo - D&R Fotografie

Varen op tradities…komt een beetje neer op hetzelfde als: resultaten in het verleden bieden geen garantie voor de toekomst. Ook het super dancefestival met een Apeldoorns hart Let There Be House wordt geconfronteerd met het muzikale nu van en in Gigant.

Wat is dat toch? Waarom laten mensen het afweten? Zijn de kaarten te duur, wist men uberhaupt van dit spektakelfeest, is het concept ten einde? Dat laatste lijkt ons niet het geval. Misschien waren wij veels te vroeg (net na middernacht). Slechts een glimp vingen we op voor een sfeerimpressie, maar alle indrukken die Let There Be House, Let There Be House maakt, waren aanwezig. Als je in een splitsecond wordt geraarkt door de bass van goede house, goede DJ’s, acceptabel geluid, goede variatie en een dikke beat dat je vanzelf gaat bewegen: dan is jouw concept goed! Dan is house zoals house hoort te zijn!

Het redelijk gevulde housepubliek ging in elk geval goed los op de beats van o.a. Sluwe Vos en Pit Blanke. En ook de “black pearl van Amsterdam” Shinedoe bracht het publiek in extase. Dat de DJ’s en MC’s zich goed vermaakten in Apeldoorn is welkome opsteker van zo’n geweldig dansevent. Op Twitter zegt Shinedoe dan ook: “Gigant Rocks!” En vult MC-Lou aan: “It was great!” De mooiste quote kwam misschien wel van Sluwe Vos: “Ik wil iedereen bedanken die de moeite heeft genomen naar Apeldoorn te komen voor een bruut feest. Ik heb er elke microseconde van genoten. Eentje voor in de boeken.”

Steek die maar in je zak organisatoren van Let There Be House. Aan hen zal het dus ook een volgende keer zeker niet liggen. You rocked the House! Hopelijk gauw weer in Gigant!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.200 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over cultuur

ONDERWERPEN

Dans Muziek Uit in Apeldoorn

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!