Masion24 presents: Plato Live

Woensdag 7 oktober 2015

Door Redactie

Maandelijks diverse muziekoptredens in Mansion24 op het Leienplein

Onder de noemer Plato Live vinden in de nieuwe winkelbelevenis Mansion24 op het Leienplein maandelijks diverse live-optredens en albumpresentaties plaats. Op zaterdag 10 oktober a.s. om 15:00 uur met singer/songwriter Bertolf en op zondagmiddag 11 oktober om 16:00 uur met de band ‘Oh Thunder’. De optredens zijn gratis toegankelijk.

Over bertolf
Bertolf Lentink  is een liedjesschrijver, multi-instrumentalist en zanger uit Zwolle. Hij kwam al op erg jonge leeftijd in aanraking met muziek; zijn vader was een groot bluegrass liefhebber en Bertolf nam al in zijn zesde levensjaar de gitaar ter hand. Daarna volgden instrumenten als banjo, mandoline en dobro. In 2010 ontving Bertolf een Zilveren Harp. Zijn nieuwe  album ‘First & Then’ van Bertolf is vorige maand gelanceerd. Het is zijn vierde soloplaat.

Over oh thunder
Als er in Nederland ook maar één andere band met dezelfde bezetting als Oh Thunder? Waarschijnlijk niet: met harp, trombone, synthesizer, drums en bas speelt het collectief explosieve én breekbare alternatieve popliedjes. Indie-pop met vleugjes Björk, David Lynch, Hanne Hukkelberg, Little Dragon en Flying Lotus.

Over mansion24
Mansion24 is een nieuwe winkelbelevenis in Apeldoorn, midden op het Leienplein. Menswear, accessoires, hair, music en café worden onder één dak gepresenteerd waarbij service, smaak en vakmanschap hoog in de vaandel staan.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.100 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over cultuur

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!