Meet Your World Festival keert terug naar GIGANT

Donderdag 9 november 2023

Door Redactie

Het succesvolle festival ‘Meet Your World’ komt naar Apeldoorn, op zondag 19 november is het festival te bezoeken in GIGANT. Het festival wil ontmoetingen tussen mensen uit verschillende culturen stimuleren door middel van muziek, dans en workshops.

Samenkomen

“Met het festival willen we ontmoeting tussen mensen die elkaar niet vanzelfsprekend tegenkomen in het dagelijks leven stimuleren. Want waar ontmoetingen plaatsvinden bouwen we bruggen en ontstaat begrip,” aldus Saskia Kattemölle, één van de initiatiefnemers van het festival.

Optredens

Het hoogtepunt van het festival is het optreden van de band SHAMZON, die met hun Arabische muziek een mix van traditie en vernieuwing brengen. Daarnaast zijn er optredens van Omar ka, Rahel en Aydin, Méli-Mélo, El Duende en TARHUN.

Jong publiek

Voor kinderen zijn er verschillende activiteiten, zoals een Dabke dansworkshop en een workshop waarin ze samen met kunstenaar Karel van der Eijk een opblaasbaar kunstwerk maken.

Meer informatie

De toegang tot het festival en het concert van SHAMZON is gratis. Meer informatie is te vinden op de website van GIGANT.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.200 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over cultuur

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!