Mission Accomplished: JT Apeldoorn officieel geopend

Woensdag 21 december 2011

Door Redactie

Sander Hupkes

Als een echte première werd de nieuwe JT Apeldoorn bioscoop – het voormalige Tivoli – officieel gepresenteerd aan het Apeldoornse publiek. Voor ons als Apeldoorn Direct was de bioscoop niet geheel nieuw meer, aangezien we ruim een week eerder al een prachtige en persoonlijke tour hadden gekregen van gastheren Ismaïl Uysal en Bart Schooneman tijdens de persrelease.

Het feest was er niet minder om. Het was nu het feest van en voor de Apeldoorners. Genodigden en prijswinnaars ontmoetten elkaar in de sfeervolle en ruime foyer waar men heerlijk kon genieten van een hapje of drankje. De muziek zorgde voor een prima ambiance, de abseilers brachten met een spectaculaire stunt spanning en sensatie, kortom… prima ingrediënten voor de hoofdfilm van de avond: Mission Impossible 4: Ghost Protocol (recensie van deze film morgen online bij ApeldoornDirect).

Ethan Hunt (Tom Cruise in de film: voor deze gelegenheid gespeeld door een medewerker van Best of Events uit Apeldoorn) landde spectaculair de zaal binnen zoals de bekende scene uit film. Aan een koord daalde hij naar beneden om de films te stelen, die later in 3 zalen zou worden getoond aan alle aanwezigen.

Maar voor het zover was, eerst nog even een officieel welkomstwoord aan alle gasten namens de directie. Ook wethouder Fokko Spoelstra doet zijn zegje: “Hier is een fantastisch gebouw neergezet dat een enorme impuls aan de binnenstad zal geven.” Naast de complimenten aan alle harde werkers van Draisma, verklaarde Spoelstra de bioscoop officieel voor geopend.

Voor wie het nog niet weet: de nieuwe JT Bioscoop heeft 6 zalen, 3 voorzien van 3D, allen voorzien van 7.1 dolby digital, alle films digitaal (dus niet meer op rol), mogelijkheden voor ringleiding (voor doven en slechthorenden), 1077 stoelen totaal, grootste zaal 203 plaatsen, ruime bar en discovloer voor een heerlijke naborrel en in tegenstelling tot de grote concurrent uit Ede: hier is wel popcorn! Zomaar even wat highlights van deze state-of-the-art JT bioscoop. Na een stukje officiële gezelligheid worden alle gasten verzocht zich klaar te maken, voor datgene waar een bioscoop primair voor is bedoeld: film kijken.

Alles ruikt nog zo lekker nieuw. De stoelen zitten prima, zelfs voor de langste mensen is er voldoende beenruimte. De schermen zijn perfect van deze tijd, het geluid is van buitengewoon goede kwaliteit. De subwoover weet de maag goed te vinden. Heerlijk. De zaal is ook precies goed zo. Niet te groot, niet te klein. Je zit ruim en toch knus met zijn allen bij elkaar. De lichten gaan uit, de film begint.

JT Apeldoorn is vanaf nu  pas echt … officieel geopend!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door Nikki van de redactie
Meer dan 1.500 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over cultuur

ONDERWERPEN

Evenementen Apeldoorn Film

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!