Mr.Polska Noizboiz zetten Gigant op de kop

Dinsdag 24 maart 2015

Door Ernst van Rossum


De NoizBoiz waren de opwarmers van de avond , deze uit Rotterdam komende collectief wist met hun Nl-Grime de rijk gevulde popzaal van de Gigant lekker in beweging te brengen. Het vrij jeugdige publiek deinde en zongen gewillig op de maten van de muziek mee.Lekker in het gehoor liggende muziek waar je zo op mee gaat deinen.Al met al een waardige opwarmer voor Mr.Polska.

Dominik Włodzimierz Groot, beter bekend onder zijn artiestennaam Mr. Polska, is een Nederlands-Pools rapper. Het is voor de 2e keer dat deze artiest de Gigant aan doet, de vorige keer was hij nog niet zo bekend maar dat heeft die in een paar jaar tijd aardig in gehaald. Deze rapper pur sang had er zaterdag avond geen moeite mee om de zaal op te zwepen naar grote hoogte. Het was een genot om te zien hoe hij de zaal bespeelde en ze hingen aan zijn lippen.
Ook het duet met Frans Duits werd door de zaal gretig ontvangen en menig een zong het luidkeels mee.
Men zag de zaal zichtbaar genieten van de performance die geboden werd.Ik denk dat Mr.Polska in Apeldoorn weer menige ‘Beer’ voor zich heeft gewonnen.Al met al weer een geslaagde avond in de Gigant met veel publiek.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.200 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over cultuur

ONDERWERPEN

Muziek

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!