Help de bevolking van Oekraïne

Musical-les van een echte musical-acteur

Donderdag 12 januari 2012

Door Redactie

Iwan van Ee

Tim Koldenhof Producties gaat dit jaar van start met veel nieuwe projecten en cursussen. Naast kleutertheater i.s.m CODA, film, theater en dans workshops gaat het Apeldoornse bedrijf met workshops zang/musical van start.

Zowel voor jongeren (13 t/m 18 jaar) alsmede volwassenen is er plek op de musicalworkshop. Make your own showcase.

De groepen bestaan uit maximaal acht deelnemers waardoor er veel ruimte is voor persoonlijke begeleiding. De workshop bestaat uit tien lessen van twee uur. Voor al onze workshops trekken we docenten aan die hun vak ook op het podium uitoefenen en daardoor heel praktijkgericht zijn. Aan het einde van de tien weken presenteren de leerlingen zich in een echt theater met een eigen showcase. Tijdens deze showcase zullen verschillende vakmensen uit de musical en theater wereld aanwezig zijn om de leerlingen te beoordelen.

De workshop wordt verzorgt door musicalster Vincent de Lusenet (31). De winnaar van de John Kraaykamp Musical Award 2010 (beste manlijke bijrol in kleine productie) heeft enorm veel zin om van start te gaan met de cursus. Hij vindt het erg leuk om talent te begeleiden en advies te geven, hij zal speciaal voor de musicalworkshops naar Apeldoorn komen. Vincent is zelf afgestudeerd aan de Frank Sanders Musicalacademie. Vincent was de afgelopen jaren te zien in diverse musicals zoals; Beauty and the Beast, Footloose en Pettycoat.

De workshops starten op maandag 23 januari (19.30-21.30 uur). De kosten bedragen € 270,-.
Meer informatie www.timkoldenhof.nl

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Meer lezen over cultuur

ONDERWERPEN

Muziek

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?