Musicals RENT en High School Musical naar Apeldoorn

Donderdag 2 augustus 2012

Door Redactie

TK Producties - Iwan van Ee

Voor het aankomende theaterseizoen heeft Tim Koldenhof Producties de rechten gekocht van High School Musical en RENT. Kinderen en jongeren krijgen de gelegenheid om mee te doen aan deze musicals.

Talentvolle kids in de leeftijd 10-13 jaar gaan vanaf augustus repeteren voor High School Musical. Deze musical gaat over Troy, een stoere basketballer, en Gabriella, een verlegen meisje dat bezig is met scheikunde. Wanneer ze elkaar tijdens een zangwedstrijd ontmoeten blijkt dat ze allebei een passie hebben voor zingen. Maar helaas wordt van hun vrienden en familie verwacht dat zij iets anders gaan doen, iets wat totaal niets te maken heeft met zingen. Als Troy en Gabriella in het geheim toch auditie hebben gedaan voor de schoolmusical gaat het helemaal mis.

Jongeren en volwassenen (15+) kunnen zich opgeven voor RENT, de rauwste rockmusical ooit gemaakt. Deze musical volgt het verhaal van acht vrienden die in New York wonen. De kunstenaars en muzikanten zitten aan de bodem van hun bestaan. Ze moeten zien te overleven in een wereld van verslaving, armoede en ziektes.

Beide musicals worden na veel oefenen en repetereren in maart / april in het theater opgevoerd. De repetities beginnen vanaf 20 augustus. Dus als jij denkt dat je kan zingen, dansen en / of acteren, geef je dan op. Dit kan je doen via de website.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.200 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over cultuur

ONDERWERPEN

Dans Muziek Theater

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!