Help de bevolking van Oekraïne

Nationale Tuinontwerpdag in CODA Centrale Bibliotheek

Donderdag 1 maart 2012

Door CODA

Tuinmagazines en tuinprogramma’s op televisie leveren een schat aan informatie en ideeën, maar vaak passen deze niet in uw eigen tuin. Een persoonlijk adviesgesprek met een tuinarchitect is mogelijk de beste stap in het realiseren van uw droomtuin. Tijdens de Nationale Tuinontwerpdag kunnen bezoekers op de deelnemende locaties door het hele land terecht voor een vrijblijvend adviesgesprek met de tuinarchitect over de inrichting van de eigen tuin. Het advies (maximaal 20 minuten per aanmelding) levert geen kant-en-klaar tuinontwerp op, maar wel een eerste schets voor verdere uitwerking.

Wilt u uw tuin ook ‘helemaal anders’? Maar weet u niet hoe? Op vrijdag 20 april geeft tuin- en landschapsarchitect Martin Nelissen van StudioCORS tussen 10.30 en 16.00 uur gratis advies tijdens de Nationale Tuinontwerpdag in CODA Centrale Bibliotheek. Tip: neem enkele foto’s, uw wensenlijstje en een plattegrondje mee van uw tuin. Aanmelden voor 20 minuten gratis advies kan tot en met 17 april via e.vanrijnsoever@coda-apeldoorn.nl.

De Nationale Tuinontwerpdag is een initiatief van de Nederlandse Vereniging voor Tuin- en Landschapsarchitectuur (NVTL) en wordt dit jaar voor de 13e keer georganiseerd. Doel van de dag is om tuinarchitectuur onder de aandacht van het grote publiek te brengen. Meer informatie vindt u op www.nvtl.nl.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Meer lezen over cultuur

ONDERWERPEN

Muziek

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?