Net12: back to disco

Woensdag 4 januari 2012

Door Tamara Cheizoo-Buis

Afgelopen jaarwisseling was er van alles te doen in en rondom Apeldoorn, waaronder Net12, het inmiddels bekende oud en nieuw feest in de Nettenfabriek.

De opzet was dit jaar anders, zo was er 1 zaal in plaats van 2 waardoor je niet meer hoefde te ‘kiezen’ tussen verschillende muzieksoorten, wel zo fijn. Thema was dit jaar Studio 55, gebaseerd op de roemruchte discotheek Studio 54 in New York. 

Bij binnenkomst zong Zsa Zsa Harry Vesseur je in de nog tamelijk lege hal vrolijk tegemoet, om 0:00 uur werd iedereen naar buiten geloodst voor champagne en vuurwerk, happy new year!

Al gauw nam dj Chiel in de gedaante van Benny Motown het stokje over van Harry. Tijd om te dansen! Dj rep Ringel maakte het disco gevoel helemaal af. Daarna was het tijd voor wat steviger werk met onder andere Youri Donatz. Fijne beats, het was swingen geblazen.

De sfeer zat er goed in, hoewel de fabriekshal met zo’n 600 mensen beter gevuld had kunnen zijn.

Aan de muziek lag het ook niet, die was lekker dansbaar en goed gevarieerd. Aankleding was prima, net als de horeca. Ook de garderobe en verwarming waren dit jaar goed voor elkaar.

Ik ben dus benieuwd waarom de opkomst dit jaar minder was dan vorig jaar, aan de organisatie lag het niet. Het succesvolle Leienpleinfeest had volgens mij moeiteloos door kunnen gaan in de Nettenfabriek.

Al met al heb ik in elk geval een geslaagd oud en nieuw gehad, ik hoop jullie ook!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door Nikki van de redactie
Meer dan 1.500 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over cultuur

ONDERWERPEN

Evenementen Apeldoorn

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!