Orpheus viert opening op gastvrije wijze

Dinsdag 20 oktober 2015

Door orpheus

Theater & Congres Orpheus opent eind oktober zijn vernieuwde conferentiezaal. Het eindresultaat van de verbouwing is verbluffend: de zaal behoudt de intimiteit passend bij een theaterzaal, maar is modern en zeer functioneel aangekleed. Vol trots organiseert de congreslocatie in Apeldoorn dan ook verschillende relatieavonden waarop geïnteresseerden met deze aanwinst én met Orpheus kunnen kennismaken.

Na de opening is het – speciaal voor ondernemers die geïnteresseerd zijn in de congreslocatie – van november tot en met februari mogelijk om op verschillende relatieavonden de nieuwe zaal te bekijken. De avonden worden, naast een verrassende rondleiding door Orpheus, gecombineerd met een bezoek aan een theatervoorstelling. Zo staan onder andere een theaterlezing van Maarten van Rossem en de klassieker Het Zwanenmeer op het programma. Gasten krijgen op deze manier de échte Orpheus-beleving mee; een gastvrije en verrassende ontvangst in één van de grootste theater- en congreslocaties van Nederland.

Deelname aan de relatieavonden is geheel gratis en voor alle geinteresseerden toegankelijk. Inschrijven is verplicht en mogelijk via www.orpheus.nl/feestelijke-relatieavonden.

Over de nieuwe zaal
Een vernieuwde theaterzaal voor 250 personen: dat is wat Theater & Congres Orpheus deze zomer heeft gerealiseerd. De huidige Hanoszaal is omgetoverd tot een technisch rijk uitgeruste zaal, met een inklapbare tribune met comfortabele stoelen. Na de verbouwing is de Hanoszaal beter inzetbaar voor zowel theatervoorstellingen als voor zakelijke evenementen. De vervanging van de theatertechniek biedt mogelijkheden voor het inhangen van decor, beamers en licht. In combinatie met de vlakke vloer – er is geen verhoogd podium aanwezig – en de inschuifbare publiekstribune kan daarmee ingespeeld worden op de huidige én toekomstige eisen van de klant.

Theater & Congres Orpheus behoort met drie theaterzalen tot één van de vijf grootste theaters van Nederland en is al sinds de oprichting actief in de evenementbranche. Dat het belangrijk is om met de tijd mee te gaan weet ook Wendy van den Hoeven, salesmanager bij Orpheus: ‘We maken altijd flexibel gebruik van de beschikbare capaciteit. De nieuwe Hanoszaal, met een inklapbare tribune en groot vloeroppervlak, biedt nog meer mogelijkheden voor bedrijfsfeesten en sitting dinners in Orpheus!’

De nieuwe zaal biedt plaats aan 250 personen op de tribune en 400 personen staand. Het heeft 2 kleine balkons en een vloeroppervlak van 240 m2. De zaal wordt eind oktober in gebruik genomen en is te boeken via de salesafdeling van Theater & Congres Orpheus: 055 5270 330 of orpheus.nl/zakelijkcontact.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.200 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over cultuur

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!