Help de bevolking van Oekraïne

Plugged! herleeft, inschrijvingen geopend!

Donderdag 19 januari 2012

Door Redactie

Peter Vroon

Op vrijdagavond 6 april 2012 zal de 12e editie van Plugged! in Gigant zal plaatsvinden! Plugged! is een podium voor jong muzikaal talent uit Apeldoorn en omgeving. Voor het eerst wordt er een splitsing in het concept aangebracht. Deze editie wordt een rock/pop editie. Later in het jaar volgt een hiphop-editie.

Tijdens de 11e editie van bandcompetitie Plugged! in Gigant – dat in oktober 2011 plaatsvond – heeft de band The Mutes gewonnen.

Waar vorige keer nog de zorgen werden uitgesproken over de voortgang van dit concept, blijken alle betrokken partijen toch weer het gas er op te hebben gezet. De vorige editie bleek ondanks de zorgen toch een succes: talentvolle bands en presentor Benjamin Kuijpers – die op de laatste editie zijn Plugged! debuut maakte – hielden de reputatie van dit echte Apeldoornse evenement hoog.

6 april is er dus weer een editie. Bands in de categorie rock/pop kunnen zich per direct inschrijven. Dat kan door een email te sturen naar inschrijven@pluggedapeldoorn.nl vóór vrijdag 9 maart 2012.

Graag de volgende informatie vermelden:
– Algemene informatie over de band: Namen en bezetting
– Een bandfoto
– Een demonummer (mp3) of youtubefilmpje van een optreden/nummer
– Contactgegevens: Contactpersoon, email én telefoonnummer
– Plaats van herkomst

Over de inhoud zoals voorprogramma, deelnemers, jury en prijzen etc. volgt binnenkort meer informatie.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Meer lezen over cultuur

ONDERWERPEN

Muziek

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?