Roots in the Woods gaat mee met versoepelingen

Dinsdag 28 september 2021

Door Redactie

Het herfstfestival heeft door de nieuwe versoepelingen een aantal wijzigingen gemaakt. In 1e instantie werd gekozen voor een systeem met tickets en de 1,5 meter regel, door de versoepelingen worden de tickets losgelaten. Op vertoon van een coronatoegangsbewijs zijn bezoekers welkom om te genieten van het feest.

Kaartjes

“We zijn super blij dat we dit kunnen doen. Iedereen snakt er naar om gezellig bij elkaar te zijn en dat willen we hiermee mogelijk maken”, meldt de organisatie. Het kopen van een ticket voor de theatervoorstellingen wordt los gelaten, daardoor zijn ze vrij toegankelijk. Voor het speciale 3 gangen dagmenu, ‘Lokale Kost’, moet nog wel een kaartje worden gekocht.

Programma

Voor het hele gezin is er van alles in het Bostheater te beleven. Op zaterdag 2 oktober speelt ’s middags de theatervoorstelling ‘Life of Matheo’. Een voorstelling waarbij muziek en verhaal samengaan. Scénes uit Afrika worden versterkt door verhalenverteller Hans Platenkamp. Hij creëert een interactie tussen de band, het publiek en zichzelf. Op zondag 3 oktober zijn er 2 theatervoorstellingen, Robbie en Roef is de 1e act. Samen trotseren ze allerlei gevaarlijke plekken tijdens de show, ook maken ze kennis met elkaars verschillen. De 2e act is Lejo, het vingerpoppetje van Sesamstraat. Samen met zijn vrienden komt hij naar Apeldoorn. Na afloop van zijn show kunnen kinderen zelf met Lejo-oogjes gaan knutselen.

Gravelrit

Hetzelfde terrein dient op de zaterdag als start- en finishlocatie voor de gravelrit ‘Routes in the Woods’. Een fietstocht van 85 of 125 kilometer over onverharde paden, dwars over de Veluwe en ook langs de verschillende interessante punten. Tickets voor deze tocht zijn te bestellen via de website.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Meer lezen over cultuur

Elke maandag ons nieuws in de mail?