Roxeanne Hazes kiest Gigant voor aftrap voorjaarstour

Zondag 23 februari 2020

Door Ernst van Rossum

De voorjaarstour van Roxeanne Hazes ging vrijdagavond, 21 februari, van start in Gigant. Dat zorgde voor een gezellige drukte in de Popzaal.

In het voorprogramma stond de formatie Wies. Ondanks dat de band pas amper een jaar bestaat, werd er al gespeeld in zalen als Melkweg, Paradiso en Tivoli Vredenburg. Ik had deze formatie al mogen aanschouwen tijdens Afterslag vorige maand in Gigant. Een leuk bandje met verrassende muziek en woordgrapjes alom, die niet door iedereen werden opgemerkt.

Eigen weg

Roxeanne Hazes heeft alleen de naam Hazes, maar haar repertoire is niet des Hazes. Niet dat van Dre senior of Dre junior. Het is een verademing dat zij gelukkig haar eigen weg heeft gekozen. Het siert haar dat ze dat heeft gedaan en niet floreert op het succes van haar vader. Het viel op dat ze gek is op haar fans en haar fans op haar. Het was gezellig druk, helaas niet uitverkocht.

Muzikaal zit het goed in elkaar en mooi om van te genieten. Een mooie avond met goede muziek en gezellige fans. Een goed begin van haar voorjaarstour 2020.

Vrijdagavond 21 februari, Roxeanne Hazes, Popzaal Gigant

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door Nikki van de redactie
Meer dan 1.500 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over cultuur

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!