Sarah Smith met Yours en Daniel ter Waarbeek in de Sam Sam

Vrijdag 4 december 2015

Door Ernst van Rossum

De Sam Sam was zondagmiddag heel aardig gevuld met fans van Sarah Smith en Yours.
Het viel op dat er nog al wat Duitse fans Sarah waren nagereisd om ook haar laatste gig van haar Europese tour mee te maken. Maar ook veel Nederlandse fans waren van de partij.

Daniel Waarbeek
Daniel beet de spits af met zijn optreden deze zondagmiddag even na vieren. Uit zijn Biografie op Facebook is te lezen dat “Daniel ter Waarbeek een gedreven en getalenteerde singer/songwriter uit Emmen is. Hij een prachtige donkerdere stem heeft en mooi ingehouden gitaarspel. Akoestische en integere luisterliedjes speelt met veelal autobiografische teksten, waarmee hij zijn publiek een kijkje geeft in zijn leven en de wereld om hem heen”.
Daar is geen woord teveel over gezegd , luister liedjes met inhoud.

Yours
Yours is een akoestisch duo bestaande uit Raymond ter Riet en Richard Joris zij brengen eigen gemaakt werk en covers ten gehore. Beiden spelen ook in de band Carve.Twee top muzikanten die elkaar goed aanvullen, Ricard met zijn zang en Raymond met zijn soms vileine gitaar spel. Maar ook stevige nummers kunnen beiden aan.Ik ben een beetje bevoordeeld omdat ik al een tijdje met de band optrek, maar sommige nummers raken mij en krijg daar spontaan vaak kippenvel van op mijn armen.Ook vanmiddag weer was het een feest om ze te horen en zien spelen.

Sarah Smith
Deze uit Canada afkomstige schone blonde dame met een haast country achtige stem deed de Sam Sam op zijn grondvesten trillen, wat een power heeft deze vrouw.  Heel energiek brengt zij haar repertoire ten gehore op het kleine podium van de Sam Sam.Deze vakvrouw is een en al muziek, zij leeft en ademt dat uit.
Snap nu ook waarom fans haar achterna reizen om nog eenmaal,voordat ze terug vliegt naar London Ontario Canada, haar willen zien en horen.  Sarah had een gevarieerd programma met diverse duo optredens met muziek vrienden uit Nederland en Duitsland , zo deed ze een setje met Margaretha Kleine,zij speelt in Two Dollar Tuesday, en zong ze een lied met een Duitse fan, waar mij even de naam van is ontschoten.En natuurlijk samen met Raymond ter Riet een aantal heerlijke liederen met mooi akoestisch gitaar werk van beiden en het slot stuk met Richard Joris.  Wat hebben de aanwezigen en ik vanmiddag kunnen genieten van een mooi stukje muziek. Hoop haar snel terug te zien, echt de moeite waard om een live optreden bij te wonen.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.100 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over cultuur

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!