Opzwepende en waanzinnige muziek in Gigant

Zaterdag 19 juni 2021

Door Ernst van Rossum

Gelukkig mogen we weer en waren we er ook wel weer aan toe live optredens in Gigant. Gisteravond, vrijdag 18 juni, genoot het publiek van Voltage met support act Cloudmen.

Cloudmen is het geesteskind van Nick Holleman (Powerized, Trance, ex-Vicious Rumors) en Davy Knobel (Light By The Sea). Het zijn 2 goede vrienden die na vele lange nachten en kleine uurtjes besloten hebben om samen muziek te maken. Nick en Davy zijn fan van elkaar geworden, waardoor er een prachtige muzikale match is ontstaan die zeker niet onopgemerkt zal blijven tijdens de live shows. Oprechte en diepgaande blues rock die recht uit het hart komt. Een leuke band, opzwepende muziek met een verhaal, de frontman maakt er een mooie show van met zijn gitarist. Lekkere opwarmer voor wat straks komen gaat Voltage. Ik denk dat we meer van Cloudmen gaan horen in het circuit.

Waanzinnig

Voltage behoeft voor de kenners geen introductie meer, degelijke band met waanzinnige muziek. De band werd in 2011 opgericht door frontman Dave Vermeulen (die je wellicht ook wel kent als finalist van The Voice). Voltage startte als coverband, maar al snel verschoof de focus naar eigen materiaal. De band brengt je smeulende Southern Bluesrock, aangevuld met Americana en country. In mei van dit jaar kwam het nieuwe album It’s About Time uit. Een plaat over eerlijk zijn, bij jezelf blijven en mooie verhalen vertellen. De recht voor z’n raap-songs verrassen je op plaat met hun live-vibe.

Ik ben verliefd op deze band, het is nu de tweede keer dat ik ze zie in Gigant en ik word nog steeds blij. Ik ben met een big smile huiswaarts gefietst na genietend van een mooie power volle band met dito muziek.

Vrijdagavond 18-06-2021, Podium Gigant, Seated Specials

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.200 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over cultuur

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!