Serious Hits Top 2000 zamelt geld in voor goede doel

Dinsdag 18 juli 2023

Door Redactie

De Serious Hits Top 2000, een jaarlijks benefietconcert in Apeldoorn, zamelt dit jaar geld in voor Zwerfjongeren Apeldoorn. Het concert wordt gehouden op zaterdag 23 december in Poppodium Gigant. Vorig jaar ging de opbrengst nog naar Spieren voor spieren. De deuren gaan om 20:00 uur open en het feest begint in de popzaal begint om 20:30 uur.

De stichting

Zwerfjongeren Apeldoorn is een stichting die zich inzet voor jongeren zonder huisvesting in Apeldoorn. De stichting biedt deze jongeren onderdak, begeleiding en hulp bij het vinden van een baan en een woning. Zwerfjongeren Apeldoorn bereikt ongeveer 120 jongeren, veelal jongeren die uit complexe gezinssituaties komen en op internaten terecht zijn gekomen. Sommige van deze jongeren redden het niet nadat zij 18 jaar zijn geworden en komen op straat terecht. De stichting helpt deze jongeren met het vinden van een woning, een baan en een opleiding.

Hits

De Serious Hits Top 2000 is een groots evenement met veel bekende artiesten. De muzikanten van Serious Hits Top 2000 vinden het belangrijk om een steentje bij te dragen aan de stichting. De line-up bestaat uit een grote groep enthousiaste muzikanten uit Apeldoorn en omstreken. Zowel de muzikanten als de hits wisselen elkaar in hoog tempo af tijdens deze 3 uur durende show. Er komen hits vanuit alle tijden en verschillende genres voorbij. 60’s, 70’s, 80’s, 90’s en moderne Top 2000 nummers.

Kaarten

Kaarten zijn te koop via de website van Poppodium Gigant. De toegangsprijs voor de Serious Hits Top 2000 Show is €16,00.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.200 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over cultuur

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!