Skolekids opent conceptstore in Apeldoorn

Dinsdag 3 november 2015

Door Redactie

Op 7 november opent Skolekids op de Asselsestraat in Apeldoorn de deuren van haar eerste winkel. De webshop voor Scandinavische rugzakken en kinderkleding maakt hierbij een eerste stap naar een fysieke winkel. De Skolekids conceptstore gaat een Scandinavische winkelervaring bieden. “We willen onze klanten niet alleen Scandinavische kwaliteitsproducten leveren, maar ook de beleving van Scandinavië mee laten maken in de winkel”, aldus eigenaresse Leja van Roode.

Skolekids timmert al enige jaren aan de weg als webshop, waarbij de exclusieve verkoop van de rugzakken van het kwaliteitsmerk Beckmann voorop staat. Maar inmiddels wordt ook een breder assortiment van onder andere het outdoor merk Bergans en ook Bjorn Borg aangeboden. In de nieuwe winkel komt daar ook nog het Deense Danafae bij. Ook het merk Lego mag daar natuurlijk niet bij ontbreken.

“Het is allemaal ooit begonnen met kwalitatief hoogstaande rugzakken met leuke, frisse designs. Ik merkte dat echt goede rugzakken met een slim ontwerp eigenlijk niet te koop waren in Nederland”, zegt Leja van Roode. “Rugzakken die niet alleen er leuk uit zagen, maar ook de jonge rug van kinderen niet belasten. De focus op kwaliteit in combinatie met Scandinavisch design is daarbij de rode draad geworden voor alles wat wij aanbieden.”

De winkel aan de Asselsestraat in Apeldoorn is vanaf 7 november op vrijdag en zaterdag geopend vam 9:30 – 17:30 uur.

Voor meer informatie kunt u terecht op www.skolekids.nl of kunt u contact opnemen met Leja van Roode op 06-18051234

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.200 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over cultuur

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!