Help de bevolking van Oekraïne

Smakelijke rondleiding kunst ACEC

Donderdag 17 augustus 2017

Door Redactie

De Smaak van Apeldoorn heeft in de afgelopen weken veel bezoekers naar ACEC getrokken. Komende zondag (20 augustus) is het de laatste dag van de zomerexpositie, een reden voor gastcurator David Levie om een rondleiding te verzorgen.

Eten en drinken is al eeuwen een inspiratiebron voor kunstenaars. In De Smaak van Apeldoorn laten plaatselijke fotografen, beeldend kunstenaars en designers hun licht over dit onderwerp schijnen. Met extra aandacht voor Tirza Verrips die zich in ACEC vooral als ontwerper onderscheidt met een door hemzelf ingerichte kamer. Andere kunstenaars die een bijdrage aan de gevarieerde expositie leveren zijn onder anderen Ingrid van der Krol, Bas Fontein, Ingrid Wierts, Marius van Dokkum, Serge de Vries en Henri Faber.

De aanvang van de rondleiding is komende zondag om 15 uur. Aanmelden kan via d.levie@chello.nl en aan de balie van ACEC achter de bioscoop in de Museumpassage. De expositie is gratis te bekijken (woensdag tot en met zondag van 13 tot 17 uur). De rondleiding kost 2,50 euro, inclusief een kop koffie of thee.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Meer lezen over cultuur

ONDERWERPEN

ACEC

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?