Sportverzamelgebouw in het centrum zet deur open!

Woensdag 22 april 2015

Door Redactie

Bij het sportverzamelgebouw in Apeldoorn kennen alle docenten hun leerlingen, jong en oud. Wie deze persoonlijke touch wil ervaren is op zaterdag 25 april welkom aan de Regentesselaan 15. Vanaf 11.00 uur zijn er open lessen en demonstraties Body Power, Judo, Jazz, Ju Jutsu, Pilates, Bujinkan of Body Conditioning.

Een lesje afdraaien is er voor Ingrid van Balen niet bij. De docente en eigenaresse van Bewegingsstudio Plus wil dat iedereen zich lekker voelt na een groepsles. Dat kan alleen door de wensen en fysieke (on)mogelijkheden van alle leerlingen te kennen. “Er wordt hier keihard gewerkt, maar je gaat nooit over het randje. Ik let goed op de juiste houding en ken inmiddels alle lijven. Ik ben even je personal coach die je soms stimuleert en soms moet afremmen”.

Dansen met je kind, kleinkind of oppaskind wordt gegeven in de sfeervolle studio, omarmd door de bomen van het Oranjepark. Het spelenderwijs aanleren van danspasjes is ook geschikt als kinderen achter lopen in hun lichamelijke ontwikkeling. Bij Kids Jazz! voor kinderen van 4 tot 9 jaar komt wat meer techniek en lenigheid kijken. Er worden geen MTV-clips gekopieerd, voorop staat het lekker samen dansen.

Terwijl op de bovenste verdieping van de voormalige bioscoop altijd muziek klinkt, gaat het op de begane grond een stuk stiller aan toe. De tekens naast voordeur duiden op het onderkomen van judoschool Sakura. Langs de mat zitten tientallen jonge judoka’s. Een blik van eigenaar Marco Borst volstaat om een leerling uit te nodigen zijn aangeleerde greep te demonstreren. Bij Pilates houdt Wikkel Mosterd een goed oog op al haar leerlingen. Met haar enthousiasme weet ze iedereen een stapje extra te laten zetten naar meer souplesse. Voor alle docenten staat respect voor elkaar en lol in bewegen voorop. Bedrijven weten inmiddels ook de sportschool in het centrum te vinden. De locatie is ideaal om na het werken met collega’s samen te sporten en daarna opgeladen naar huis te gaan.

Meer informatie: www.bewegingsstudioplus.nl / www.sakura-budo.nl

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.200 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over cultuur

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!