Swingend Kerstconcert Graham Kendrick

Maandag 23 december 2019

Door Peter Vroon

Graham Kendrick, een bekend fenomeen in de gospelwereld, gaf dit weekend een concert in Apeldoorn. Dit gebeurde aan de Paslaan, in het gebouw ‘Menorah’. Vroeger functioneerde het gebouw als filmzaal, maar nu dus ook als een concertzaal.

Graham trad op, vergezeld van band en zangers, en gaf een knallend kerstconcert waarin veel bekende ‘Christmas gospels’ de revue passeerden. Graham Kendrick is een singer-songwriter uit Engeland, die wereldwijd bekendheid geniet in de gospel-scene. Vele tientallen songs heeft hij gecomponeerd en al jaren worden deze nummers gespeeld en gezongen, overal ter wereld.

Apeldoorn is een van de 3 plekken in Nederland waar Graham dit jaar zijn genre speelt deze dagen vlak voor Kerst. De 72-jarige singer-songwriter haalde alles uit de kast om het publiek te vermaken en mee te nemen in zijn wereld van muziek en geloof.  Ondersteund door ‘Forever Worship’ en ‘Sisters Vocal Group’ werd het een swingende avond waarin er heerlijk uitbundig werd meegezongen met zijn nummers en ook genoten werd van alles wat Graham zong en speelde.

Graham is een gepassioneerde artiest die met zijn vriendelijke uitstraling ook tijdens zijn concerten aandacht vraagt voor allerhande projecten van de organisatie. Op deze manier wil Graham muziek en nood in de wereld combineren voor een beter leven van de kwetsbaren in deze wereld.

Voor de liefhebber van gospel was het een onvergetelijke avond en een mooie aanloop naar Kerstmis 2019.

Menorah aan de Paslaan, zaterdag 21 december

 

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.200 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over cultuur

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!