Toneelvereniging S.O.V.V. zoekt nieuw talent

Dinsdag 14 november 2023

Door Redactie

Toneelvereniging S.O.V.V. in Apeldoorn kondigt met enthousiasme aan dat ze in het voor- en najaar theaterstukken op de planken zullen brengen. De vereniging, die bekend staat als Samen Oefenen Voert Verder, biedt een podium voor zowel ervaren spelers als nieuw talent, met een speciale oproep aan geïnteresseerden van alle leeftijden.

Gevarieerd Ledenbestand

Met een gevarieerd ledenbestand bewijst S.O.V.V. dat toneelspelen voor alle leeftijdsgroepen toegankelijk is. De vereniging verwelkomt zowel ervaren spelers als beginners, waarbij ervaring geen vereiste is. Een uitnodiging aan allen die hun interesse willen verkennen en willen bijdragen aan de toekomstige toneelstukken van de vereniging.

Ontdek S.O.V.V. 

Geïnteresseerden worden uitgenodigd om op maandagavond langs te komen in het repetitielokaal van S.O.V.V. in Orca te Apeldoorn. Dit biedt de gelegenheid om kennis te maken met de vereniging en de sfeer te proeven. Vooraf aanmelden wordt op prijs gesteld.

Achter de schermen

Niet alleen acteurs, maar ook creatieve geesten en liefhebbers van hand- en spandiensten achter de schermen zijn welkom bij S.O.V.V. Als toneelspelen niet jouw roeping is, maar je andere kwaliteiten hebt, zoals voor decorbouw, ben je van harte uitgenodigd om deel uit te maken van de gezellige club.

Meer informatie

Op de website van Toneelvereniging S.O.V.V. kan je meer informatie vinden.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.200 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over cultuur

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!