Triathlon voor het goede doel

Vrijdag 4 september 2015

Door Uitgeverij Stedendriehoek

Op zaterdag 5 september verzorgen de Vrienden van Duchenne samen met Rotary Apeldoorn-Noord in de prachtige omgeving van het Boschbad voor de negende keer de Duchenne Triathlon, voor bedrijven, verenigingen, scholen en particulieren.

Deze 1/8 triathlon kan men alleen doen, of met een team van twee of drie sporters die ieder een onderdeel op zich nemen: 500 meter zwemmen, 5 kilometer hardlopen of 20 kilometer fietsen. Dit jaar is er ook weer een 1/16 triathlon voor de jeugd op scholen en verenigingen. Ook voor minder ervaren sporters is deze wedstrijd geen probleem, maar vooral een leuke uitdaging. Meedoen is tenslotte belangrijker dan winnen. Deze sportieve dag wordt afgesloten met een gezellige afterparty.

Naast de sportieve uitdaging is een belangrijk doel van de Duchenne Triathlon geld in te zamelen voor onderzoek naar de spierziekte Duchenne. Het streefbedrag voor elk team is €500,-. Dit kan worden gesponsord door één of meerdere bedrijven, maar kan ook heel goed worden opgebouwd uit kleinere bijdragen van collega’s, vrienden en/of familie. Kijk voor meer informatie op de website www.vriendenvanduchenne.nl.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.200 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over cultuur

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!