Workshop bloggen

Maandag 19 april 2010

Door Redactie

Beste Apeldoorner,

Het gaat goed met Apeldoorn Direct. Het aantal bezoekers van de website neemt toe, er wordt steeds meer geblogd en de nieuwsbrief wordt goed gelezen. Langzaam maar zeker groeit het besef dat Apeldoorn Direct dé plek van en voor Apeldoorners is.

Apeldoorn Direct is van de stad, een plek waar iedereen met een mening over politiek, onderwijs, cultuur, sport, wonen en ondernemen in Apeldoorn, de gelegenheid heeft om zijn of haar stem te laten horen. Wij vinden het belangrijk dat we ook jouw mening horen. Daarom willen we je graag uitnodigen voor een workshop bloggen op

donderdag 29 april van 19:00-21:00 uur in Markant te Apeldoorn.

Simone Levie en Matthijs Douwes, eigenaren van het bedrijf Socialmedium, verzorgen de avond. Tijdens de workshop wordt aandacht besteed aan social media met de nadruk op bloggen. Wat is bloggen precies? Wat zijn de voordelen en waarom moet je bloggen? Hoe relateert bloggen zich tot de andere social media? Kortom alle ingrediënten voor een leerzame maar ook zeker gezellige avond.

De workshop bloggen wordt je aangeboden door Apeldoorn Direct, Markant en Socialmedium. Dit betekent dat er voor jullie geen kosten aan verbonden zijn. Aanmelden kan per e-mail tot maandag 26 april 22:00 uur. Er zijn een beperkt aantal plaatsen beschikbaar dus wees er snel bij. Voor meer informatie of om je aan te melden mail naar workshop@apeldoorndirect.nl.

Wij zien jullie graag op 29 april!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.200 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over cultuur

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!