Veel evenementen dit weekend

Donderdag 20 oktober 2011

Door Redactie

Menno Mulder

Dit weekend staat bol van de evenementen. We zetten ongebruikelijk, maar wel inzichtelijk even de grootste evenementen op een rij.

The Doots in voorprogramma The Deaf

Vrijdag 21 oktober treedt de Apeldoornse indierock band The Doots op in de Gigant. Zij verzorgen dan vanaf 21.00 uur het voorprogramma van de Haagse band The Deaf (met o.a. Spike van Di-Rect).

EK Baanwielrennen

Van vrijdag 21 oktober tot en met zondag 23 oktober vindt het EK Baanwielrennen plaats in Omnisport. Meervoudig wereld- en Europees kampioen Teun Mulder geeft op maar liefst 3 disciplines acte-de-presence. Ook de Nederlandse dames Yvonne Hijgenaar en Willy Kanis nemen deel aan even zoveel disciplines. Naast deze toppers zijn nog vele andere Nederlanders actief voor eigen publiek.

Roots in the Woods

Ook is er van vrijdag 21 oktober tot en met zondag 23 oktober in het Beekpark de tweede editie van het herfstfestival Roots in the Woods. Het Roots in the Festival richt zich gedurende haar drie festivaldagen specifiek op gezinnen met kinderen, maar biedt deze dagen volop programma om aansprekend te zijn voor een brede groep mensen die houden van muziek, theater, eten en drinken. Roots in the Woods staat voor back to basic, rauw en uitdagend.

VERON Dag voor de RadioAmateur

Op zaterdag 22 oktober vindt in de Americahal de VERON Dag voor de RadioAmateur plaats. Deze dag biedt naast commerciële en niet-commerciële aanbieders van elektronica ook een nagenoeg complete presentatie van alle commissies, ideaal voor belangstellenden die meer van deze hobby willen weten. De dag zal weer de bekende onderdelen bevatten: de AMRATO, VROM (de VERON Radio Onderdelen Markt), de presentatie van diverse commissies en verenigingen, de zelfbouwtentoonstelling en natuurlijk weer interessante lezingen en een heuse loterij.

Voor meer evenementen, kijk in onze AGENDA.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.300 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over cultuur

ONDERWERPEN

Muziek Omnisport

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!