Help de bevolking van Oekraïne

Veluwe Centraal: dé nieuwe lokale omroep van Apeldoorn!

Donderdag 29 oktober 2015

Door Redactie

Wij willen in de ether; wij gaan voor de uitzendlicentie!

Veluwe Centraal wil in 2016 dé nieuwe lokale omroep van Apeldoorn worden en heeft daarvoor een aanvraag voor een zendmachtiging ingediend bij het Commissariaat van de Media

Wij geven op andere wijze invulling aan de rol van lokale omroep in Apeldoorn. Een moderne manier die aansluit bij het veranderende medialandschap in Nederland. Radio, TV en internet integreren en zijn een on-demand portal voor nieuwsitems en specifieke doelgroep- programma’s. Luisteraars en kijkers willen immers zelf bepalen wanneer ze naar wat luisteren en kijken. Sociale media is dé manier om interactief te verbinden met de inwoners van Apeldoorn en de Veluwe. Samenwerking tussen lokale en regionale omroepen wordt steeds belangrijker. Op die manier levert Veluwe Centraal een professioneel aanbod van lokale en regionale actualiteiten en nieuws.

Veluwe Centraal is een jong initiatief voor de gemeente Apeldoorn en de Veluwe. Wij zijn op dit moment een lokaal (internet)radiostation en voorzien de regio van actueel nieuws uit eigen omgeving door middel van live radioprogramma’s en het gebruik van sociale media. Veluwe Centraal is, met een aansprekend en herkenbaar muziekformat, 24 uur per dag 7 dagen per week te beluisteren via www.veluwecentraal.com en o.a. de app TuneIn Radio.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Meer lezen over cultuur

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?