Voorronde NK Junioren skateboarden in Real-X

Donderdag 30 april 2015

Door Redactie

Op zondag 24 mei 2015 wordt in Real-X indoor skatepark & shop de voorronde voor het Nederlands Kampioenschap Skateboarden Junioren gehouden. Skaters tot en met 16 jaar kunnen zich tijdens deze wedstrijd, waarbij leuke prijzen te winnen zijn van Etnies, tevens kwalificeren voor de finale van het NK op 5 & 6 september in skatepark Pier 15 in Breda. Deelnemers aan de voorronde in Real-X kunnen zich tot 14.00 uur op 24 mei inschrijven in de kantine van Real-X dat is gevestigd in Apeldoorn aan de Vlijtseweg 148 op het Zwitsalterrein Noord, gebouw 54, entree 5 euro.

Nieuw is dit jaar dat de deelnemers zich vooraf kunnen kwalificeren voor de finaledag op 6 september, als ze bij de top 3 van één van voorronde wedstrijden eindigen, zoals die in Real-X. Deelnemers moeten wel de Nederlandse nationaliteit hebben en mogen op 6 september 2015 niet ouder zijn dan 16 jaar.

Skateboarder Lex van der Does eindigde in 2014 als Nederlands Kampioen Junior Skateboarder. Dit jaar is er weer een nieuw kans voor de jeugd tot en met 16 jaar om deze titel binnen te slepen.

De definitieve kwalificatiewinnaars worden in de dagen na de voorronde wedstrijden bekend gemaakt op www.flatspot.nl/NKJR en op de Facebookpagina van het NK Junioren. Meer informatie is te vinden op de facebookpagina van Real-x Skatepark.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.200 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over cultuur

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!