Vrijwilligersvacature: Plein Conciërge

Donderdag 2 juli 2015

Door Redactie

Op woensdag 29 april is het nieuwe schoolplein van de Koningin Emmaschool in het Staatsliedenkwartier geopend. Het vroegere ‘ouderwetse’ schoolplein biedt nu volop ruimte voor avontuurlijk en creatief spel. En: het is een plein voor de hele buurt geworden.

De school, de kinderen, de ouders, de buurtbewoners….iedereen is blij met het resultaat. De meeste tegels hebben plaatsgemaakt voor gras en beplanting. Er zijn houten vlonders, plekjes om te chillen, klauterparcourtjes, een amfitheater en een voetbalveldje. Daarnaast zijn er ook fruitbomen en een moestuin voor natuur- educatie. Alle inspanningen hebben niet alleen een geweldig plein voor de school maar dus ook voor de hele buurt opgeleverd.

Vanuit de school en het buurtteam zijn ze op zoek naar iemand die als vrijwilliger (of bijvoorbeeld een participatiebaan! een of twee dagdelen per week plein conciërge wil worden. Kijken of alles nog netjes en heel is, helpen met de verzorging van de kindermoes- tuintjes en wat klein tuinwerk (zoals onkruid wieden, plantjes water geven ed), zonodig opruimen van glas en zwerfvuil, zijn de dingen waar zij aan denken. Maar misschien heeft u zelf ook wel ideeën?!

Voor meer informatie/aanmelding kunt u contact opnemen met: Monique Bijlsma, Buurtregisseur Apeldoorn Zuid, telnr. 06-54237953 of m.bijlsma@stimenz.nl

Deze vrijwilligersvacature wordt u aangeboden door het Verenigingsburo, onderdeel van Stimenz. Kijk voor deze vacature en/of andere vacatures op www.verenigingsburo.nl of bel 055-5270581.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.200 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over cultuur

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!