Vrijwilligersvacature: Projectbureau

Woensdag 7 oktober 2015

Door Redactie

Projectbureau Samenspraak voert maatschappelijk sociale/ideële evenementen en projecten uit binnen de Apeldoornse samenleving. De evenementen en projecten dragen bij op het gebied van participatie, integratie en sociale cohesie en worden uitgevoerd door vrijwilligers, al of niet uitkeringsgerechtigden met een afstand tot de arbeidsmarkt, werkzoekenden, stagiairs, die werkervaring willen opdoen op het gebied van administratie, commercie, sociale media, marketing, communicatie, financiën. De dialoog vormt een belangrijk middel daarin.

Het projectbureau biedt vrijwilligers enkele maanden stage, werbegeleiding en portfoliovorming om daarna bij sollicitaties meer kans te hebben en relevante werkervaring aan te tonen. Iedereen is belangrijk, iedereen doet er toe!

Zoek je werk! Wil je ervaring opdoen! Wil je je nuttig maken! Kom dan werken binnen het projectbureau voor enkele maanden. Projectbureau Samenspraak biedt 4 werk- ervaringsplekken. Je krijgt de gelegenheid om kennis en ervaring op te doen en om eigen initiatieven te ontplooien. Het is een inspirerende omgeving en een afwisselende en leerzame werkplek.

Voor meer informatie/contact: Jacqueline Pol, info@apeldoornindialoog.nl

Deze vrijwilligersvacature wordt u aangeboden door het Verenigingsburo, onderdeel van Stimenz. Kijk voor deze vacature en/of andere vacatures op www.verenigingsburo.nl of bel 055-5270581.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.100 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over cultuur

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!