Vrijwilligersvacature: Rode Kruis Apeldoorn

Woensdag 8 juli 2015

Door Redactie

Zelfredzaamheid is een relatief nieuw aandachtsgebied binnen het Rode Kruis. Het Rode Kruis zoekt vrijwilligers Activiteitencoördinator Zelfredzaamheid om de activiteiten, opleidingen, workshops en huisbezoeken op de Ontmoetingsplekken (ca. 40) binnen de regio Apeldoorn te organiseren. In een Ontmoetingsplek kan je terecht voor activiteiten, ontmoeting, informatie en ondersteuning en waar zorg- en welzijns- organisaties, vrijwilligers, mantelzorgers en beroepskrachten samenwerken.

Binnen deze nieuwe vrijwilligersfunctie moet nog veel worden opgezet. Je gaat je o.a. bezighouden met:
– Verbindingen maken tussen het aanbod van de verschillende zorg- en Welzijnsorganisaties enerzijds en de behoeftes van de bezoekers op de Ontmoetingsplekken anderzijds.

– De Rode Kruis-activiteiten aanbieden, plannen en organiseren en uitvoeren op de Ontmoetingsplekken en indien nodig het aanbod aanpassen, lokaal maatwerk aanbieden, toegepast op de situatie.

Voor informatie/aanmelding: Sytse Kloosterman, 06-28714556 of per email zelfredzaamheid.apeldoorn@rodekruis.nl

Deze vrijwilligersvacature wordt u aangeboden door het Verenigingsburo, onderdeel van Stimenz. Kijk voor deze vacature en/of andere vacatures op www.verenigingsburo.nl of bel 055-5270581.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.200 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over cultuur

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!