Help de bevolking van Oekraïne

Vrolijke Borrelnood Boulevard aan Apeldoorns Kanaal

Maandag 18 juni 2012

Door Redactie

Het filmpje bij dit blog geeft duidelijk de sfeer en gezelligheid aan van deze editie van de Borrelnood. Het filmpje is gemaakt met de iPhone van Renée Krijgsman. Kijk nog even terug, spot jezelf of je vrienden en deel dit bericht met ze!

Vrijdag was er weer een gezellige Borrelnood en dit keer werd die gehouden nabij de Deventerbrug aan het Apeldoorns Kanaal. Bij de zogenoemde Kanaaloever fungeerden een soort legertenten als onderkomen, waren er tal van activiteiten voor jong en oud en lag er een podium op het water. De Apeldoornse formatie Sax with the DJ zorgde voor heerlijke soul- en disco variaties. Het enige minpuntje was een karig aanbod aan eten. Zeker als je uit werk meteen naar de Borrelnood gaat, verwacht je toch wel iets stevig te kunnen eten. Oh ja… en het regende!

Het mocht de pret in de regen niet drukken, zo bleek… De opkomst was weer als vanouds. Hier zie je een hilarisch filmpje van redactielid en collega Ingeborg Leerkes opgenomen door vriend en collega Niels Damstra. Ingeborg neemt deel aan één van de activiteiten die tijdens de Borrelnood op het water werden gehouden.

 

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Meer lezen over cultuur

ONDERWERPEN

Borrelnood Evenementen Apeldoorn

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?