Wat te doen dit weekend in Apeldoorn?

Vrijdag 19 juni 2015

Door Redactie

Het is bijna weekend! Weet jij al wat je met je vrije dagen gaat doen? Nog geen idee? Dan heb ik 5 leuke tips voor je dit weekend!
 

Zaterdag 20 juni: Summerfair Asselsestraat

Als het weer een beetje meezit, belooft het weer een oergezellige dag te worden. Want met eten, drinken, zon en muziek kan zo’n dag niet meer stuk. De Summer fair (vroeger AS-dag) begint om 11.00 uur en duurt tot 17.00 uur en wordt gehouden op het gedeelte van de Asselsestraat tussen de Wilhelmina Druckerstraat en de Nieuwstraat. Gezellig om even langs te gaan!
 

Zaterdag 20 juni: Winkelcentrum ’t Fort Feest

Zaterdag 20 juni kunt je terecht op het winkelcentrum van ’t Fort voor het Fort Feest. Struin langs de gezellige markt en geniet van kindervoorstellingen, diverse dansoptredens en livemuziek. Tussen 11.00 en 17.00 uur ben je van harte welkom, Het is gratis en hartstikke gezellig!

 
 


Zaterdag 20 juni: De Markt

Deze zaterdag is het verplaatste markt! Maar het is nog steeds het gezelligste plekje op zaterdag! Lekker je boodschappen doen op de markt in plaats van die saaie supermarkt. Gezellig met de hele familie lunchen bij Daan’s Koffie en Broodjes. En nadat alle boodschappen binnen zijn nog even de stad door lopen. Een leuk en zinvol uitje!

 


Zaterdag 20 en zondag 21 juni: Kinder Parade Festijn in het Oranjepark

Op zaterdag 20 en zondag 21 juni 2015 vindt de zesde editie van het Kinder Parade Festijn plaats. Een groots, maar knus en festival in het Oranjepark voor het hele gezin, waar jong en oud kan genieten van voorstellingen, workshops, parades en veel activiteiten en versnaperingen daaromheen. Een weekend lang parade in het Oranjepark van Apeldoorn. Een mooie start van de zomer. Het Kinder Parade Festijn zal om 11.00 uur geopend worden. Met dit jaar het grootste watergevecht van Nederland!

 


Zondag 21 juni: Vaders met kinderen gratis entree bij Paleis Het Loo

Vanaf Vaderdag, zondag 21 juni, is een vernieuwde presentatie van Nederlands koninklijk vervoer op Paleis Het Loo te zien. Het topstuk hierin is de Cadillac van prinses Wilhelmina. Bezoekers kunnen nu voor het eerst de koetshuizen in om de koninklijke rijtuigen, auto’s en sleden van heel dichtbij te bekijken. Vaders van alle leeftijden, in gezelschap van hun kind(eren), hebben op deze dag gratis entree.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.000 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over cultuur

ONDERWERPEN

Evenementen Apeldoorn

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!