Wat te doen dit weekend in Apeldoorn?

Vrijdag 26 juni 2015

Door Redactie

Er is dit weekend genoeg te doen! Nog geen idee wat allemaal? Bekijk onze tips eens hieronder.
 
 
Zaterdag 27 t/m donderdag 2 juli: WK Beachvolleybal op Marktplein
Het WK Beachvollybal is hét sportevenement van 2015 in Apeldoorn! Midden op het Marktplein werkt de wereldtop zich in het zweet op weg naar die felbegeerde titel, die nu in Nederlandse handen is bij de heren!In het tijdelijke stadion op het Marktplein zijn zo’n vijftig wedstrijden te bekijken, van poulewedstrijden tot kwartfinales. Spectaculaire sportprestaties gegarandeerd. Ook buiten het stadion is van alles te beleven, zo is er muziek, entertainment en een complete beachsfeer.

 
 
Zaterdag 27 juni: Real-X Beach Party
Op zaterdag 27 juni vindt de Real-X Beach Party plaats. Deze dag is er onder andere een Surf Simulator, doe je mee aan de hoogste Hippy Limbo (skateboardwedstrijd) en is er een gratis barbecue waar je aan kunt deelnemen! Van 13.00 tot 18.00 uur. Het kost maar € 5,-. En het zou plaats vinden aan de Vlijtseweg 148, gebouw 54 te Apeldoorn.

 
 
 
Het hele weekend: Drakenbootfestival
Spektakel, water, boten met mensen in vrolijke kleuren, teamspirit, competitie, buitenlucht, straattheater en muziek: een greep uit de elementen die het Drakenbootfestival zo aantrekkelijk maken voor deelnemers en toeschouwers. Inmiddels is het festival uitgegroeid tot één van de grootste evenementen in Apeldoorn met ruim 80.000 bezoekers.

 
 
 
Het hele weekend: Formule 1 bij Winkelcentrum Oranjerie
Op zaterdag en zondag kan je bij de Oranjerie terecht voor een échte race ervaring. Je kan namelijk gratis een Formule 1 simulator instappen. De race is te zien op groot scherm. Zet jij de snelste tijd neer? Dan win je 2 exclusieve tribunekaarten voor de Grand Prix België op 23 augustus a.s.  t.w.v. € 700,-!

 
 
 
Zondag 28 juni: Van Gogh-proeverij in beeldentuin Kröller Müller Museum
Na een rondleiding door de tentoonstelling Van Gogh & Co in het Kröller Müller Museum staat er in de beeldentuin een smakelijke Van Gogh-proeverij voor je klaar. Chefkok Barend Kramer je laat kennismaken met verschillende smaken en producten uit de schilderijen van Van Gogh. Kramer vindt deze producten in de eigen streek. De volwassenenprijs is € 40,50, inclusief toegang tot het Kröller-Müller Museum & Het Nationale Park De Hoge Veluwe en een rondleiding. Tijd: 14.00 tot 16.30 uur.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.200 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over cultuur

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!