Wil jij in een musical spelen?

Donderdag 10 oktober 2013

Door advertorial

De Stichting Culturele Opleidingen is onlangs gestart in Apeldoorn met het een nieuwe musicalproductie voor semi-professionals.

Regisseur Cabaret
Gedurende het komende seizoen word je onder leiding van regisseur Ara Halici samen met andere professionele docenten klaargestoomd om de musical Cabaret op te voeren. Ara studeerde aan de Frank Sanders Akademie en is al jarenlang professioneel musicalacteur en docent. Hij is onder andere bekend als hoofdrolspeler van Cabaret bij Stage Entertainment en weet daarom als geen ander vorm te geven aan deze nieuwe productie.

Repetities
Tijdens intensieve workshops op iedere dinsdagavond wordt er zorg besteed aan alle facetten die komen kijken bij het spelen van een musical, zoals dans, zang en acteren. Aan het einde van het seizoen speel je deze productie enkele malen voor publiek in de Rabobankzaal van Schouwburg Orpheus in Apeldoorn.

Wegens afzeggingen zijn er nu plaatsen vrijgekomen in onze groep. Heb je gevoel voor theater en geen plankenkoorts, bezoek dan onze website www.musicalcabaret.nl voor meer informatie.

Synopsis
Cabaret gaat over de Amerikaanse auteur Clifford Bradshaw die in Berlijn arriveert in de tijd dat de nazi’s bezig zijn het Derde Rijk te stichten. Hij verblijft in het pension van Fräulein Schneider, waar ook Sally Bowles woont. Bowles, die haar geld verdient als zangeres in de obscure Kit Kat Club, wordt verliefd op de homoseksuele Clifford. Als Sally zwanger blijkt te zijn, besluit Clifford zijn verantwoordelijkheid te nemen. Zijn plannen om met Sally te trouwen en samen met haar Duitsland te verlaten worden echter doorkruist door de abortus die Sally in het geheim laat plegen.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.200 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over cultuur

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!