Help de bevolking van Oekraïne

Win kaarten voor New Years Party Net 12

Woensdag 14 december 2011

Door Redactie

NET 12 houdt op 31 december weer een knallende New Years Party van 23.00 tot 05:00 uur in de Apeldoornse Nettenfabriek. Bij deze editie staat de sfeer van Studio 55 centraal!

De fabriek zal geheel in deze stijl worden gedecoreerd. Er wordt alles aan gedaan om de sfeer van soul en funk uit te ademen. Aan het eind van de avond komt er voor de liefhebbers nog een staartje met house muziek!

Het historische complex, De Nettenfabriek (naast het NS station) zal voor de vijfde keer het decor vormen voor weer een bijzonder nieuwjaarsfeest. Onder de noemer NET 12 kunnen liefhebbers weer feestend het nieuwe jaar inluiden!!

Er worden dit jaar ook weer veel gasten verwacht. Vorig jaar was het feest uitverkocht. Bestel daarom snel je kaarten! Deze zijn te koop via Ticket Service, bij het Nieuws van Apeldoorn, TO Totaal Organisatie, Bla Bla de Luxe en Synensis. De entree bedraagt €32,50

Meer informatie over de line-up vind je in /AGENDA.

WIN KAARTEN!

ApeldoornDirect is mediapartner van Net 12. Daarom geven wij kaarten weg aan de meest actieve social media volgers van ons platform. Volg Apeldoorn Direct op Twitter.com/apeldoorndirect en twitter:

“Win gratis kaarten voor #net12 met @ApeldoornDirect!”

Alle nieuwe volgers en retweeters maken met dit bericht kans op een beperkt aantal kaarten! Kijk ook voor de laatste updates rond hét oud-en nieuwfeest van Apeldoorn op www.net12.nu! Net 12 is ook te vinden op Facebook en volg ons op Twitter @NetTwaalf.

@ApeldoornDirect mediapartner van #Net12

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Meer lezen over cultuur

ONDERWERPEN

Evenementen Apeldoorn

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?