Zomerfeest op Radio Kootwijk met hapjes, drankjes en veel voorstellingen!

Zondag 19 juni 2011

Door ereprijs

                                      Vanaf woensdag 29 juni kun je vijf dagen lang genieten van een gevarieerd programma van bijzondere concerten en andere optredens. Rick Paul van Mulligen, Olga Spelbos, Six Marimbas en Mixed Emotions en nog vele anderen zijn te zien en te horen in het zendstation van Radio Kootwijk. Er is een espresso- en proseccobar en Turks eten voor een prikkie. Natuurlijk gaan we uit van mooi weer!

De line-up is inmiddels compleet, elke dag zijn er twee voorstellingen. Op woensdag trappen we af met Baal van Bertolt Brecht met in de hoofdrol Rick Paul van Mulligen (A’dam – E.V.A.) en het duo Attema / Haring. Op donderdag komen Harry de Wit en Oda Spelbos met gedichten van Marina Tsvetajeva en jonge toptalenten van het NJO met Steve Reich en Six Marimbas. Vrijdag presenteert Rafaella Engelsberg een romantisch programma voor strijkers  en is de eerste dans/muziekvoorstelling Mixed Emotions te zien. Zaterdag komen Frank Peters en René Berman met een programma voor piano en cello en is Mixed Emotions wederom te zien. Op zondag sluiten we af met twee eigengereide composities van René van Haren en de laatste Mixed Emotions van dit seizoen.

Alle voorstellingen vinden plaats in het zendgebouw van Radio Kootwijk. Buiten zijn er biertafels en tenten, een Ape waar je koffie kunt halen en een bar voor een glaasje prosecco. Ook zijn er voor een prikkie lekkere Turkse hapjes te koop. Bij mooi weer kun je buiten eten: eigen picknickmand meenemen mag ook!

Voor het zomerfeest zijn alleen dagkaarten verkrijgbaar. Deze kaarten kosten €20,00 en geven toegang tot beide voorstellingen. Je krijgt korting als je meerdere dagen komt: kom je twee dagen dan betaal je in totaal €30,00 en voor drie dagen betaal je nog maar €35,00!

Voor meer informatie over het programma en de speeltijden kunt u terecht op www.ereprijs.nl en we zijn ook te volgen via Twitter en Facebook.

Kaarten reserveren kan via ereprijsopkootwijk@gmail.com

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.100 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over cultuur

ONDERWERPEN

Concert Dans Evenementen Apeldoorn Muziek

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!