AGOVV en Lauw huiswerk- en studiebegeleiding slaan handen ineen

Maandag 24 augustus 2020

Door Redactie

Lauw huiswerk- en studiebegeleiding moest op zoek naar meer ruimte. De twee huidige, huiselijke locaties zijn niet geschikt om alle leerlingen conform de geldende coronaregels te begeleiden. Met AGOVV werd hiervoor een oplossing gevonden, hier kunnen de leerlingen onderling op de benodigde afstand zitten en volgens alle corona maatregelen worden begeleid.

“We begeleiden leerlingen op alle niveaus met hun huiswerk en doen daarnaast aan plannen, agendabeheer, structureren, motiveren en léren leren. Daardoor bouwen we bij de leerlingen aan zelfvertrouwen en sociale vaardigheden, met het (her)vinden van plezier op school tot gevolg. Dit doen we in een inspirerende, sfeervolle setting en met enthousiaste begeleiders. De twee huidige, huiselijke, locaties zijn te kleinschalig om alle leerlingen op 1,5 meter van elkaar te kunnen zetten, vandaar dat we heel blij zijn met deze mogelijkheid bij AGOVV in de mooie, bosrijke omgeving. Hier kunnen de leerlingen onderling op de benodigde afstand zitten volgens alle corona maatregelen, want gezondheid en veiligheid voor de leerlingen en begeleiders staan boven alles. Daarnaast zal Lauw huiswerk- en studiebegeleiding, in het kader van Maatschappelijk Verantwoord Sporten, met veel plezier het kleurrijke team Jeugd Onder 17-2 sponsoren. Als oud-bestuurslid van de supportersvereniging van AGOVV heb ik altijd een zwak voor deze club gehad. Wij zijn er dan ook van overtuigd dat we een hele fijne, warme en betrokken samenwerking aangaan met deze mooie, sociale en persoonlijke vereniging”, voegt Lauw toe.

Het 37 jaar oude familiebedrijf werd door Bart Lauw in 2015 overgenomen van zijn moeder. Zij werkt, op zeer respectabele leeftijd, nog dagelijks mee en blijft een onmisbare factor.  Ze zijn bereikbaar op telefoonnummer 055 52 17 177.

 

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.200 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over ondernemen

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!