Al bijna 200 ondernemers ontvangen Apeldoorns steunpakket

Vrijdag 4 september 2020

Door Amrutha Mol

Al bijna 200 ondernemers hebben een Apeldoorns steunpakket ontvangen van Tim Koldenhof en Dani Levy. Deze pakketten worden volgens hen zeer goed ontvangen en daarom willen de mannen dit ook graag doorzetten. Dani meldt: “Er zijn nog veel pakketten over, dus mensen zijn welkom om een pakket te bestellen voor zichzelf of voor een ander bedrijf.”

Dani vertelt dat er meer mensen zijn die een pakket voor zichzelf bestellen dan voor een ander. “We hopen dat het de mensen een beetje blij maakt. Want daarvoor hebben we dit initiatief opgezet. In het pakket zitten ook een aantal dingen die mensen uitnodigen om uit huis te gaan. Zodat ze niet de hele tijd binnen zitten. In het pakket zit bijvoorbeeld: een bon voor een gratis yogales, een strippenkaart voor de sportschool, een bon voor de ijssalon, een kaart die ze kunnen opsturen naar eenzame ouderen, eetbare dingen, een kladblok en pennen.” Door het bestellen van dit pakket geef je niet aan dat je het zwaar hebt, maar je geeft wel aan dat je een steuntje in de rug kan gebruiken, legt Dani uit. “Ik denk dat heel veel ondernemers het wel zwaar hebben. Gelukkig kunnen ze via de overheid een financiële regeling treffen. Maar hopelijk vrolijkt dit pakket ze ook een beetje op.”

Ondernemers blij met het pakket

Er zijn meerdere ondernemers die een pakket van Dani en Tim hebben ontvangen, waaronder Daniëlle Gommers. “Hartstikke leuk dat de kleine ondernemer ook aandacht krijgt, ‘een hart onder de riem’ krijgt”, vindt ze. “En ook een goede PR stunt voor de aan meewerkende partijen. Het is een veelzijdig pakketje met veel informatie waar je je kunt oriënteren, met mensen kan praten en aan jezelf kan werken. En het is zelfs informatief en er zit een cadeautje in.”

Daniëlle geeft aan dat ze ook steun heeft aan het pakket: “Het eventueel sporten met anderen bij de The Gym, inspiratie vanuit het boekje ‘Made in Apeldoorn’ en gezellig een kopje koffie drinken bij Central Park en een handige tas.” Als ondernemer kun je een pakket voor jezelf aanvragen, maar een ander kan dit ook voor jou doen. Volgens Daniëlle verdienen kleine ondernemers zo’n pakket: “De kleine ondernemer krijgt eigenlijk geen steun, ze worden een beetje aan het lot overgelaten. Ze krijgen ook geen enkele tegemoetkoming financieel gezien. Aandacht en wat ondersteuning verdienen deze ondernemers wel. Daarom is dit pakket een leuk initiatief. Een lieve vriendin heeft dit voor mij aangevraagd en daar ben ik wel heel blij mee.”

Daniëlle vertelt: “Het is super lief dat een vriendin van mij dit pakket voor me heeft geregeld. Zij weet ook dat ik het een stuk lastiger heb gehad. Ik heb maanden bijna niks kunnen doen,. klanten verloren en weinig verwijzingen gehad. Het voelt fijn en warm dat andere initiatief nemers dit voor je doen. Ik werd ook verrast door het pakket, zeker, ook door de bezorging055, super aardige man en goede service!”

Leed verzachten

Door de coronacrisis ligt de hele evenementenbranche op z’n gat. Hierdoor zijn de werkzaamheden van Dani Levy en Tim Koldenhof stil komen te vallen. Maar dat is voor hen geen reden geweest om bij de pakken neer te zitten. Ze besloten een pakket te ontwikkelen met handige inhoud, dit voor Apeldoornse ZZP’ers die flink getroffen zijn door de coronacrisis. Ze stellen deze pakketten samen om ZZP’ers een hart onder de riem te steken. Dani zegt hierover: “Met ‘Hart onder de riem voor de kleine ondernemer’ willen we ze laten merken dat we met hen meeleven. We hebben de afgelopen weken gewerkt aan een pakket met leuke en nuttige inhoud om de kleine ondernemers die het zwaar hebben te steunen. We weten dat een doos de crisis niet kan genezen, maar we hopen het leed er even mee te verzachten.”

Wil jij ook zo’n pakket ontvangen? Dan kan je je aanmelden via de website van www.zelfstandigapeldoorn.nl.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.300 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over ondernemen

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!