Anklaar: Albert Heijn met nieuwe winkelformule

Maandag 9 september 2019

Door Redactie

Nog precies een maand en dan opent het nieuwe winkelcentrum Anklaar. Op het winkelcentrum zullen veel winkels te vinden zijn, waaronder de Albert Heijn. Niet zo gek, zou je zeggen, maar er is iets opvallends aan deze supermarkt. Het gaat namelijk om een nieuwe formule, het is een zogeheten ‘verswinkel’. En daar zijn er nog niet zo heel veel van.

Wat te denken van een hagelslagtap? Een wat? Ja, precies, een tap waar je dus zelf je eigen hagelslagmix uit samen kunt stellen. Of bijvoorbeeld zelf je eigen kruiden afknippen voor de muntthee of voor je avondeten. Een pattisserie afdeling waar je zelf je eigen bonbons kunt scheppen. En een afdeling waar je zelf een bakje verse vis kunt samenstellen. Het is er allemaal bij deze nieuwe Albert Heijn. Een relatief nieuw concept nog waarvan er steeds meer vestigingen openen in Nederland. En daar is deze er dus één van. De winkel krijgt een oppervlakte van in totaal 3942 vierkante meter.

Welke winkels er nog meer komen op het nieuwe winkelcentrum? Een heleboel. Zo komt er een Hema te zitten, een Zeeman en je kunt er straks even gaan zitten voor een kopje koffie bij Coffeefellows. Verder zijn er de ‘oude, vertrouwde’ winkels te vinden, zoals groenteboer Ans Kros, speciaalzaak Mekelenkamp en zaken als de Lidl, Kruidvat en Etos. Een volledig overzicht staat op deze kaart.

Vorige maand schreven we al over het openingsfeest op woensdag 9 oktober. Dat verhaal lees je hier. Er valt dan trouwens ook nog wat te winnen. Volle boodschappentassen, textielpakketten én een jaar lang gratis autorijden.

Onze fotograaf Peter Vroon ging weer even naar de Anklaar toe. Bekijk hierboven de fotoserie van deze maand.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.200 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over ondernemen

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!