Bakkertje Bol opent volgende week de deuren

Vrijdag 19 november 2021

Door Redactie

Archief

Het was even stil aan de Hoofdstraat 117, een leegstaand pand zonder toekomst. Maar daar kwam een tijdje geleden een einde aan, Brabantse horecawinkel Bakkertje Bol zou in Apeldoorn deze plek opnemen. Franchisenemer, ervaren bakker en geboren en getogen Apeldoorner Henry Tijssen wilde altijd al zijn eigen winkel beginnen en dat gaat ook gebeuren. De nieuwste horecazaak in de binnenstad gaat namelijk volgende week, op donderdag 25 november, de deuren officieel openen.

Worstenbroodjes

Na Eindhoven, Breda, Den Bosch en geplande locaties in Haarlem en Utrecht, dus nu ook een Bakkertje Bol in Apeldoorn. De onderneming maakt zelf alle ambachtelijk broodjes en hapjes, waarvan het grootste deel uit hun bakkerij in Eindhoven komt. Op de locatie in Apeldoorn zullen ze hun normale assortiment van belegde broodjes, croissants en muffins verkopen. Daarnaast kan je een drankje bij je eten halen, verse sappen en koffie zijn beschikbaar. Toch is het kenmerk van de franchise wel de worstenbroodjes, en die echte Brabantse worstenbroodjes kan je nu ook in Apeldoorn proeven. Eten en drinken kan je to-go meenemen of op locatie benuttigen.

De winkel zal op donderdag 25 november een feestelijke opening hebben. Iedereen die de komende weken langsgaat kan profiteren van een openingsaanbieding.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.200 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over ondernemen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!