Bijzonder afscheid bij Monuta

Dinsdag 21 mei 2019

Door Redactie

Het voorbereiden van een uitvaart is een emotioneel traject. In een relatief korte tijd moet er veel geregeld worden. Een periode waarin eigenlijk tijd en aandacht voor het verlies centraal moet staan. Bij Monuta, één van de uitvaartorganisaties in Apeldoorn, proberen ze het traject zo prettig en waardig mogelijk te laten verlopen. Dankzij jarenlange ervaring helpen zij je graag in deze moeilijke periode. Het bedrijf neemt nabestaanden de zorg uit handen, zodat zij rustig afscheid kunnen nemen.

,,Tijdens een eerste persoonlijke kennismaking geef je aan wat je wensen zijn voor de uitvaart”, legt een woordvoerder van Monuta aan de Loolaan uit. ,,Wij maken daar een vertaling van en geven inzicht in de kosten. Ook zorgen we ervoor dat alles ook daadwerkelijk naar wens geregeld wordt. Ondertussen kunnen de nabestaanden zich in alle rust buigen over bijvoorbeeld het uitzoeken van foto’s of muziek. Want dat zijn vaak de unieke momenten in deze periode.”

Voor het regelen van een uitvaart staan wij persoonlijk voor je klaar, meldt de woordvoerder. ,,Wij nemen het werk graag uit handen en denken creatief mee over de mogelijkheden om de uitvaart van de overleden dierbare persoonlijk en passend te maken.”

Waarom Monuta Loolaan?

Bij Monuta Loolaan staan jouw wensen centraal, benadrukt de woordvoerder. ,,Er wordt altijd een waardig afscheid, passend binnen jouw budget geregeld. Ook heb je altijd één vaste contactpersoon; voor, tijdens en na de uitvaart. De uitvaartverzorgers zijn oprecht betrokken en de afspraken die we met je maken zijn duidelijk en transparant.”

Wil je meer weten over de mogelijkheden rondom een uitvaart? Dan helpen ze je graag verder.

Monuta Loolaan
Loolaan 67
7314 AH Apeldoorn
Telefoonnummer: 055-5220236
E-mail: apeldoorn@monuta.nl

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.200 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over ondernemen

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!