Creatieve ondernemers in de Nettenfabriek

Zondag 14 april 2019

Door Jitske van Diermen

Weet je nog dat we een paar jaar geleden boodschappen deden bij de Landmarkt, de grote lokale versmarkt naast het station, die vrij snel weer verdween uit Apeldoorn? De hal staat inmiddels alweer jaren leeg. Bouwbedrijf Dura Vermeer heeft het complex opgekocht en wil er op den duur een nieuwe bestemming voor vinden. Hierdoor hielden de adviesbureau De Stadmaker en Dura Vermeer afgelopen week een open avond voor creatieve ondernemers in de Nettenfabriek.

Ze gingen in gesprek met de aanwezige jonge creatieve ondernemers. Voor de jonge ondernemers is dit een kans om zich te kunnen bewijzen, en om een werkplek te krijgen. Als je na een gesprek met een medewerker van De Stadmaker geïnteresseerd was, kon je je gegevens achterlaten op een geel papiertje. Aanstaande maandag nemen ze dan als het goed is contact met je op.

Zodra de afspraken tussen de ondernemers en de gemeente definitief zijn, kan de verbouwing beginnen en de initiatiefnemers hopen rond juni 2019 open te gaan. ,,We gaan ervan uit dat we tenminste 3 jaar kunnen blijven, maar dat hangt natuurlijk ook af van de plannen van Dura Vermeer.”

Kijkavond voor creatieve ondernemers, donderdagavond 10 april, Nettenfabriek Apeldoorn

 

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.200 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over ondernemen

ONDERWERPEN

Evenementen Apeldoorn

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!