De Nettenfabriek wordt broedplaats voor ondernemers

Donderdag 28 maart 2019

Door Redactie

De Stadmaker

Om de Nettenfabriek een kickstart voor de toekomst te geven werkt De Stadmaker en Dura Vermeer aan een goede tijdelijke invulling van deze locatie. De voormalige landmarkthal wordt een ontmoetingsplek voor jonge creatieve ondernemers. Een open structuur waar gewerkt, samengewerkt en geïnspireerd wordt. Er is plek voor creatieve makers, (flex) werkplekken, kunst en cultuur. Creatieve ondernemers die kansen zien in een van onze hallen, zijn welkom tijdens de kijkavond op woensdag 10 april, van 17:00 uur tot 20:00 uur.

Om de, voorheen leegstaande, Nettenfabriek nieuw leven in te blazen zijn al mooie stappen gezet. Zo is een groep enthousiaste, creatieve ondernemers bezig om een multifunctionele invulling aan de grote open Landmarkthal te geven. Het ondernemerscollectief bestaat uit onder andere een bierbrouwerij, zeefdrukkerij en een café met huiskamersfeer en streetfood. Naast deze initiatieven is er nog genoeg ruimte om je daarbij aan te sluiten.

Behalve in de grote Landmarkthal zijn diverse andere ruimtes beschikbaar, met verschillende afmetingen en (industriële) kenmerken. Naast de tijdelijke invulling van de gebouwen wordt er ook gewerkt aan een nieuwe urban uitstraling van het terrein.

Het geheel vormt een creatieve broedplaats, met nog ruimte voor vernieuwende creatieve initiatieven. In eerste instantie gaat het om een tijdelijke invulling voor de komende jaren. Met het oog op een mogelijke toekomst in de nieuwe definitieve plannen.

Geïnteresseerde ondernemers kunnen zich tijdens de kijkavond of daarna via de website www.denettenfabriek.nl aanmelden.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.100 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over ondernemen

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!