Drive thru ‘Apeldoorn voor Apeldoorn’ krijgt vervolg

Maandag 11 mei 2020

Door Redactie

Gert Mulder

Het was een komen en gaan van auto’s afgelopen zaterdag, 9 mei, bij het Zwitsalterrein. Daar werd de eerste editie van het evenement ‘Apeldoorn voor Apeldoorn’ gehouden. Ho, een evenement, dat mag niet, zou je denken.  Maar dit was een ‘coronaproof’ evenement. Alleen maar auto’s en de bestuurders… die bleven netjes in de auto zitten. En dat was zo’n succes dat de organisatie heeft besloten het komende zaterdag (16 mei) een vervolg te geven.

Zo’n 100 auto’s wisten de weg naar hal de Drieslag te vinden, die door de gemeente Apeldoorn beschikbaar werd gesteld. Zonder de auto uit te komen kregen de automobilisten de bestelde producten. Voor Moederdag, of gewoon voor zichzelf. ,,In totaal hadden we rond de 200 bestellingen, verdeeld over 18 kramen van verschillende ondernemers”, vertelt Gert Mulder, die het evenement samen met (DJ) Chiel van Tongeren en Roger de Frankrijker organiseerde.

Ondernemers die ook producten willen aanbieden voor de tweede drive thru dag komende zaterdag, 16 mei, kunnen zich vóór dinsdag 12 mei (morgen dus) 12.00 uur aanmelden via de website van Apeldoorn voor Apeldoorn.

Producten bestellen kan tot vrijdag 15 mei 16.00 uur. Bij het ophalen zetten de ondernemers de bestelde spullen achterin de auto; je mag/hoeft je auto dus niet uit.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door Nikki van de redactie
Meer dan 1.500 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over ondernemen

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!