Fonkelend interieuradvies bij een nieuwe vloer

Donderdag 29 september 2022

Door Redactie

Het is alweer anderhalf jaar geleden dat we Ingeborg Leerkes en Obbe van Zutphen, eigenaren van Fonkelvloeren, spraken. Ze zijn specialist in houten- en PVC vloeren op maat en onderscheiden zich met hun persoonlijke aanpak. Het bedrijf, dat toen nog in de kinderschoenen stond, heeft intussen al heel wat mooie projecten voltooid. Een mooi moment om eens te kijken hoe het nu gaat. Met Ingeborg spraken we over de afgelopen tijd en over de samenwerking met interieurstyliste Ilonka Achterkamp van By Ilonka.

Trappen

“Het gaat echt hartstikke goed, we zijn heel tevreden. We krijgen steeds meer naamsbekendheid en we hebben onwijs leuke projecten gedaan het afgelopen jaar”, aldus Ingeborg. Iets wat Ingeborg en Obbe echt heeft blij verrast heeft is het aantal aanvragen voor trappen. “Het is verbazingwekkend hoeveel vraag er is naar het dichtmaken en bekleden van trappen. Obbe vindt dit ook echt leuk om te doen”. Naast traprenovaties en het plaatsen van led verlichting bij trappen biedt Fonkelvloeren ook advies aan voor het stylen van de aankomsthal.

Het complete plaatje

Fonkelvloeren heeft een private label collectie samengesteld. Onlangs is deze uitgebreid volgens de nieuwste trends. Met dit private label kun je kiezen uit meer dan 75 kleuren zodat er altijd een kleur bij zit die aansluit op jouw interieur. En om het helemaal af te maken werken Ingeborg en Obbe samen met Ilonka. Met haar passie voor interieur, haar goede inlevingsvermogen en gevoel voor kleur en styling weet Ilonka jouw ruimte of hele huis volledig op jouw smaak af te maken. Bij Fonkelvloeren en ByIlonka draait het om persoonlijke aandacht. De wensen van de klanten staan altijd voorop. Daarom werkt de samenwerking zo goed.

Fonkelvloeren komt naar je toe

Fonkelvloeren staat voor persoonlijkheid, dat blijkt bijvoorbeeld uit de aandacht en tijd die ze voor jou als klant nemen. Ingeborg en Obbe beseffen zich maar al te goed dat een vloer er in een winkel anders uitziet dan op de plek zelf. Een vloer kan op zichzelf heel mooi staan, maar hoe staat het met de meubels en in de plaatselijke lichtval? Dat weet je pas als het er ligt. Daarom komt Fonkelvloeren naar jou toe. Met een volgeladen auto komt Ingeborg langs zodat je echt kunt zien en beoordelen hoe iets staat. “Een tijd terug waren we bij een jongen die een bouwval had gekocht. Er waren twee vloeren die hij erg mooi vond en hij kon nog geen keuze maken. We zijn later teruggekomen, toen het huis al meer af was, en zo kon hij wel zijn keuze maken.” Bij twijfel hoef je dus geen overhaaste beslissing te maken. Je krijgt echt de tijd om er nog goed over na te denken. Wanneer je eraan toe bent komen ze nog eens langs. Naast nieuwe vloeren is Fonkelvloeren ook beschikbaar voor het onderhoud van je huidige houten vloer zodat deze weer straalt. “Een vloer is iets permanents, helemaal met de kwaliteit die Fonkelvloeren biedt. Het is daarom erg belangrijk om zeker te zijn van je keuze.” Een interieur waar je lang plezier van hebt maakt dit af. Daar is Ilonka voor. Fonkelvloeren en ByIlonka schrikken niet van grote projecten. Zo hebben ze al meerdere projecten gehad waarbij niet alleen de woonkamer gedaan moest worden, maar het complete huis van boven naar beneden.

Gratis interieuradvies bij een vloer van Fonkelvloeren

Fonkelvloeren en ByIlonka hebben al veel mensen blij gemaakt met het leveren van het complete plaatje. Wegens dit grote succes wordt de actie herhaald. Dit betekent dat iedere klant die tussen 1 oktober 2022 en 1 januari 2023 een vloer bij Fonkelvloeren afneemt gratis twee uur interieuradvies van ByIlonka ontvangt. Neem hiervoor contact op met Ingeborg via 055 303 09 88 of ga naar fonkelvoeren.nl. Op hun Instagram pagina kun je alvast wat inspiratie opdoen.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.200 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over ondernemen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!