Frits op Vrijdag is terug van weggeweest

Dinsdag 24 september 2019

Door Amrutha Mol

Na een warme, zonnige zomer is de vrijdagmiddagborrel Frits op Vrijdag weer terug. Eigenaar Frits Groeneveld opent, vrijdag 11 oktober, de deuren van zijn wijnbar & tapperij Den Olifant aan de Kapelstraat voor ondernemende Apeldoorners.

Verwachtingen

Vrijdag, voor velen van ons, de laatste werkdag van de week. Het weekend staat voor de deur en die vibe voelen jij en Frits allebei: „Daarom brengen we jullie graag samen” lacht Groeneveld. Op de eerste herfsteditie van Frits op Vrijdag kun je de borrelhappen van Jesse Nauta verwachten en dansen op de deuntjes van Hansen Thomas. Voor € 10,- geniet je onbeperkt van de proeverij. Een eigen tafel reserveren voor jou en je gezelschap? Stuur een privébericht via de Facebookpagina van Den Olifant.

Ontmoet, verbind, geniet

Frits op Vrijdag is een maandelijkse borrel, regelmatig kun je op vrijdagmiddag langskomen om te borrelen. Onder het genot van een schuimend speciaalbiertje of een wijntje ontmoet jij nieuwe Apeldoorners. Genieten van een fijne vrijdagmiddagborrel met iedereen die zin heeft om te vieren dat het weekend is begonnen.

Wil jij ook bij deze editie van Frits op Vrijdag zijn? Bestel hier direct je ticket!

 

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.200 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over ondernemen

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!