Huisje James behaalt vermelding in Michelingids 2020

Maandag 13 januari 2020

Door Redactie

Huisje James

Restaurant Huisje James van Van der Valk Hotel Apeldoorn – de Cantharel heeft een vermelding ontvangen in de nieuwe Michelingids van 2020. Huisje James ontvangt 2 bestekjes, die roodgekleurd zijn waarmee het restaurant extra beoordeeld is als ‘aangenaam’. Het restaurant is hiermee de nieuwste aanwinst in de lijst van restaurants in de gemeente Apeldoorn die een vermelding hebben in de gids.

Huisje James is eigendom van vierde generatie Van der Valk-ondernemer Bob Zeeuw van der Laan. Een vermelding zo kort na de opening had hij nog niet durven verwachten. ,,We zijn enorm trots en blij met het behalen van deze vermelding”, meldt Bob. ,,Toen we in 2016 onze deuren openden, wilden we gewoon lekker koken en mensen laten genieten van een gezellige en ontspannen avond in een intieme sfeer. Onze chef-kok Heine Ruitenbeek en onze gastvrouw Inge Scholten hebben zich daar vanaf de start met het hele team voor ingezet. Natuurlijk stond kwaliteit voorop, dat kwam vanuit de passie van ons team dat elke avond het beste wil geven. Dat die inzet nu bekroond wordt met een vermelding is een zeer mooie waardering voor ons allemaal. Van een ster blijven we dromen, maar is geen doel op zich. We blijven onze gasten net zo verwennen als we altijd doen.”

Restaurant Huisje James opende 3,5 jaar geleden als kleinschalig huiskamerrestaurant in de achtertuin van De Cantharel. Het was een unieke kans voor ondernemer Bob Zeeuw van der Laan om nog meer focus op beleving, kwaliteit en unieke producten te leggen, met veel oog voor detail en aankleding. Huisje James past bovendien prachtig in de stijl en omgeving van de hotelhoeve die Van der Valk Hotel Apeldoorn – de Cantharel is. De afgelopen jaren viel Huisje James culinair al op. Onder andere bij de uitreikingen van de GaultMillau gidsen in 2019 en 2020, waarbij het restaurant een score van respectievelijk 14,5 en 15 punten behaalde.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.200 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over ondernemen

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!