IJssalon Claudio’s op weg naar Gouden IJsspatel 2018

Maandag 18 december 2017

Door Redactie

Peter Vroon

Claudio’s IJssalon, die afgelopen jaar al in de top 5 eindigde van de ‘IJssalon van het jaar‘-verkiezing, dingt nu mee naar de Gouden IJsspatel 2018.  Afgelopen week was de IJssalon één van de 54 deelnemers waarvan een deskundige jury bosbessen sorbetijs moest proeven. En Claudio’s is door naar de finale, samen met 19 anderen.

Deze beste 20 deelnemers gaan door naar de tweede ronde, die op donderdag 11 januari 2018 gehouden wordt tijdens de Horecava in de RAI Amsterdam. Uiteindelijk wordt op 6 februari 2018, tijdens het IJsvak-event, bekendgemaakt wie de winnaar is van de Gouden IJsspatel. Tijdens beide rondes proeft de jury blind, ze weten daarbij dus niet van wie het ijs is dat ze proeven. Bij de Gouden IJsspatel staat een bepaalde smaak centraal. Maar niet alleen op de smaak wordt gelet, ook de wijze waarop het ijs is gemaakt.

,,We zijn enorm blij dat we één van de beste 20 zijn en we vinden het ook spannend”, meldt eigenaar Claudio Tabbers.  ,,Op 6 februari strijden we ook mee voor de Gouden IJscreatie 2018, de lekkerste ijscoupe met bosbessenijs.” Maar wat maakt het bosbessenijs van Claudio’s nou zo lekker? Claudio weet het wel: ,,Ons bosbessenijs is mooi van structuur waardoor het ijs een zacht mondgevoel geeft en het is lekker fris door de intense smaak van bosbes.”

 

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.300 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over ondernemen

ONDERWERPEN

Horeca

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!