Help de bevolking van Oekraïne

IJs van Claudio in landelijke top 5

Vrijdag 17 maart 2017

Door Marianne Zegwaard-Waanders

Claudio’s IJssalon aan de Deventerstraat 18 is genomineerd voor ‘IJssalon van het jaar’. Onlangs werd bekend dat de ijssalon, naast vier andere, is genomineerd voor ijssalon van het Jaar. Apeldoorn neemt het hierin op tegen plaatsen als Haarlem, Geldrop, Haps en Breda. De andere vier die in aanmerking komen zijn:

  • IJscafé Da Benito in Haarlem
  • IJssalon Kees in Geldrop
  • IJs & Spijs in Haps
  • IJssalon Frezzo in Breda

Nominatie
De salons verdienen hun nominatie op basis van hun prestaties tijdens de strijd om de Gouden IJsspatel (smaak) waarbij de 71 deelnemers aan de slag gingen met hazelnootijs en op basis van de resultaten van de Gouden IJscreatie. Daarbij moeten de deelnemende ijsbereiders – 23 in totaal – in zes minuten tijd, drie identieke coupes maken met hazelnootijs erin verwerkt.

Doen wat ik leuk vind
De genomineerden kunnen in maart rekenen op bezoek van een mystery guest, evenals een gecertificeerd inspectiebureau dat hun bedrijf zal beoordelen op de toepassing van hygiënische aspecten, klantvriendelijkheid en communicatie. Sinds dit jaar is er ook een nieuw onderdeel waar de genomineerden de aandacht op zullen vestigen, namelijk social media. Eigenaar Claudio Tabbers is trots: ,,Het is een heel mooie erkenning. 2017 wordt mijn vierde ijsseizoen. Hiervoor werkte ik als manager in de supermarktbranche en op een moment dacht ik, nu wil ik doen wat ik echt leuk vind. Dit is het resultaat. Trouwens, de komst van de mystery guest vind ik best spannend. Verder is het ook heel leuk.”

Winnaar bekend op 24 maart
Vrijdag 24 maart is de internationale dag van het ijs. Alle ijssalons is gevraagd een actie op touw zetten om deze dag van het ijs samen met de klanten te vieren. Claudio: ,,Rond 16:00 uur wordt de winnaar ‘IJssalon van het jaar’ bekend gemaakt. Wij maken er een leuk feestje van. Vanaf 15:00 uur is er een feestelijk moment met een hapje en drankje, ballonnen en nog veel meer. Iedereen is van harte uitgenodigd.”

Apeldoorn Direct zal verslag uitbrengen van dit feestelijke moment.

 

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Meer lezen over ondernemen

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?