In Beeld: Elise Teunissen van feestlocatie TEUN

Zaterdag 26 oktober 2019

Door Amrutha Mol

Elise Teunissen, eigenaresse van feestlocatie TEUN, zou zichzelf omschrijven als een gedreven, sociale onderneemster die graag feesten en partijen voor gasten organiseert. Hierover zegt Elise: ,,Ik vind het erg leuk om een feest van A tot Z te regelen voor mensen.” Feestlocatie TEUN aan de Apeldoornse Kapelstraat viert in het najaar van 2019 het 2-jarig bestaan. Elise en haar team gaan deze mijlpaal zeker vieren.

Geboren: 24 januari 1992

Meest trots op: mijn TEUN-team, we hebben het zo leuk samen.

Raakt geïnspireerd door: Chantal Janzen, ze is grappig, gedreven en zet zichzelf goed neer op social media.

Wordt blij van: gezelligheid met vrienden en familie en feesten organiseren.

Favoriete drankje: een pornstar martini.

Bucket list item: New York

Wanneer kwam het idee om te ondernemen?

,,Voordat ik TEUN opzette ben ik bedrijfsleidster geweest bij restaurant De Boschvijver. Toen vond ik het al leuk om samen met een team een mooie avond neer te zetten voor gasten. Bij restaurant De Boschvijver kon ik proeven van het van het leiding geven aan een team en die ervaring kan ik nu inzetten bij mijn eigen feestlocatie TEUN. Het ondernemerschap voelde voor mij als een logische volgende stap. Toen ik ging kijken op deze locatie heb ik in 2 dagen besloten dat ik hier mijn passie voor feesten organiseren kwijt kon.”

Dit is de plek waar ik mijn passie voor feesten organiseren kwijt kan.

 

Hoe zouden anderen TEUN omschrijven?

,,Mijn team en ik krijgen vaak positieve reacties op TEUN.” Elise zoekt ondertussen wat Facebook recensies op en vat deze kort samen: ,,Het TEUN team biedt persoonlijke service, het is een gastvrij team waardoor je je als gast op je gemak voelt. In een besloten groep kun je op deze gezellige locatie goed je feest vieren. Ik vind het wel fijn om dit soort reacties te krijgen en het voelt ook als een compliment als mensen tegen me zeggen dat een feest in TEUN voor herhaling vatbaar is. Wij, van team TEUN vinden het ook echt leuk om de gasten een onvergetelijk feest te bieden.”

Toekomstdromen voor TEUN?

,,Momenteel gaat alles wel prima. Ik heb leuke vrienden, lieve familie, TEUN gaat goed en dat heb ik ook heel erg te danken aan mijn topteam! Eigenlijk is mijn toekomstdroom om te blijven groeien. Ik zou het mooi vinden om dé feestlocatie van Apeldoorn te worden.”

Het belangrijkste voor mij is, dat we het samen als team leuk maken.

 

Waarin merk je dat je ondernemend bent?

,,Dat merk in aan het werk wat ik doe. Ik vind het afwisselende werk en het leidinggeven aan een team heel leuk. Het plannen en organiseren van feesten is ook echt een passie van mij. Ik hou ervan om alles te regelen. Van strategisch marketingwerk tot aan bier tappen. Het ondernemen past bij mij omdat ik de diverse taken in mijn baan met veel plezier uitvoer.”

Wat doe je in je vrije tijd?

,,Het samen gezellig hebben speelt een grote rol in mijn leven. Naast het ondernemen vind ik het, mede daarom, belangrijk om te blijven hockeyen. Wist je trouwens dat de naam TEUN, mijn bijnaam op het hockeyveld is? Ik kan echt genieten van samen zijn in mijn vrije tijd. Daarom ga ik graag met vriendinnen iets drinken of lekker eten met familie.”

Mensen die Elise kennen zouden haar omschrijven als een feestbeest, maar ze feest nu vooral achter haar eigen bar. Wat nog niet veel mensen weten over Elise is, dat ze momenteel ook dj-lessen heeft. ,,Het is een leuk om te leren en vooral handig dat ik weet hoe de booth werkt en een nieuw liedje kan inzetten als de dj zelf even naar de wc is of wat later is.” Elise heeft al veel van de wereld gezien, maar komt nog graag in Londen om een van haar vriendinnen op te zoeken. ,,Londen loopt gewoon voor op bepaalde dingen. Ik vind het altijd leuk om daar te zijn. Dus als ik een weekend vrij ben ga ik graag daar heen.” Als ze het wat dichter bij huis moest zoeken gaat ze graag op shop avontuur voor accessoires in TEUN. Elise is eigenlijk altijd wel druk bezig, maar ze kan haar rust vinden in het stekken van plantjes. ,,Niet heel veel mensen weten dat ik plantjes stek. Dit heb ik geleerd van mijn oma en ik vind het nu nog steeds fijn om te doen.”

In mijn vrije tijd ben ik graag samen met vrienden en familie, nieuwe recepten of wijnen proberen.

 

Naast TEUN ben je ook trouwambtenaar, waarom?

,,Sinds 1,5 jaar ben ik inderdaad ook trouwambtenaar. Ik had een aantal jaren geleden bedacht dat ik dat wilde doen en ben ook actief gaan werken om bij dat doel te komen. Wat ik er zo leuk aan vind is, dat ik mag bijdragen aan iemands speciale dag. Een tijdje terug had ik een koppel getrouwd in de middag en in de avond kwamen ze hier hun huwelijksfeest vieren. Dat is natuurlijk heel bijzonder. Het voelt voor mij zo fijn als mensen de deur uit gaan en blij zijn met hetgeen wat ik voor ze heb gedaan. Dat is bij mijn werk in TEUN zo maar ook bij mijn werk als trouwambtenaar. Ik word er echt heel blij van om andere mensen gelukkig te maken met een mooi feest of een bijdrage op hun speciale dag.”

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.100 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over ondernemen

ONDERWERPEN

In Beeld Portretten

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!